Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Raed Arafat este invitatul lui Dragoș Pătraru la Starea nației în cadrul rubricii TÂLCTalk

0

În această seară, la Prima TV

Raed Arafat este invitatul lui Dragoș Pătraru la Starea nației în cadrul rubricii TÂLCTalk

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, este invitatul lui Dragoș Pătraru la rubrica TÂLCtalk, din cadrul emisiunii Starea nației, la Prima TV. În această discuție, Raed Arafat susține că restricțiile impuse de vineri până duminică, cu închiderea magazinelor la ora 18.00, sunt necesare. Dar spune că ele trebuie dublate de alte măsuri, cum sunt telemunca sau decalarea intrării angajaților la serviciu, pentru ca oamenii să nu se înghesuie în magazine la ora 17.00. Raed Arafat dezvăluie la TÂLCtalk că inițial, măsurile propuse erau și mai restrictive.

Pentru prima dată, Raed Arafat vorbește în media despre modul eronat în care spitalele erau considerate eficiente dacă erau pline. Toate acestea și multe alte subiecte vor fi dezbătute azi, de la ora 23.30, în cadrul rubricii TÂLCtalk de la Starea nației.

Rubrica TÂLCtalk, din cadrul emisiunii Starea nației, poate fi urmărită de luni până joi, la Prima TV, de la ora 23.30. TÂLCtalk este locul în care se abordează subiectele importante din actualitatea românească iar Dragoș Pătraru invită oameni care au povești incredibile, oameni care inspiră și care motivează.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) și 7 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro și servuscluj.ro )

Ne puteți urmări pe www.primatv.ro

https://www.youtube.com/user/PrimaTVoficial

www.facebook.com/PrimaTVRomania

https://www.instagram.com/primatvoficial/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.