Publishing Romania, marca ICR

2

Iniţiativa PUBLISHING ROMANIA, marca Institutul Cultural Român.

4781_0_1„Institutul Cultural Român va sprijini, prin programul PUBLISHING ROMANIA, publicarea mai multor volume şi numere tematice în străinătate: traducera unui studiu sociologic în Polonia, a unui album de artă în Elveţia, precum şi a patru numere tematice, dedicate culturii şi literaturii române, ale unor prestigioase reviste culturale din Suedia, Cehia, Statele Unite şi Germania. Solicitările de finanţare au fost primite în cadrul celei de a doua sesiuni din acest an a programului.

S-au primit şapte aplicaţii pentru secţiunea I (albume şi cărţi) şi şase aplicaţii pentru secţiunea II (publicaţii). Jurizarea a avut loc pe data de 09.06.2009, juriul fiind alcătuit din: Paul Cernat, critic literar, Rodica Palade, publicist, Mona Pologea, lingvist şi Pavel Şuşară, critic de artă.” Continuarea pe site-ul ICR.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.