Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Publicul a decis nominalizații la Gaming Video Awards: peste 155 de mii de voturi au strâns cele 277 de stream-uri înscrise în competiție

0

jaxiTV, Maxșialtele, Ovvy și IceManLucky sunt streamerii cu cele mai multe nominalizări

Gaming Video Awards connected by Vodafone, competiția ce îi premiază pe creatorii care oferă comunităților lor de pe YouTube și Twitch conținut de gaming de calitate, și-a stabilit nominalizații în urma celor două săptămâni dedicate votului publicului. Cele 277 stream-uri ale celor 80 de creatori de conținut înscriși în competiție au obținut din partea gamerilor 155.603 de voturi.

jaxiTV si Maxsialtele aka Maximilian Ioan conduc în topul nominalizărilor. JaxiTV este nominalizat la 6 categorii printre care Cel mai bun stream și Cel mai bun video de CS:GO. Maxsialtele, nominalizat tot la 6 categorii, se numără printre cei mai importanți 5 streameri la categoriile Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Battle Royale si Cel mai bun conținut kids friendly.

Alți doi streameri foarte populari sunt prezenți cu câte 5 nominalizări: Ovvy (la categorii precum Cel mai bun stream și cel mai bun video de gaming) și iceManLucky (printre care Cel mai bun conținut de MOBA, Cel mai bun conținut de Call of Duty).

Toți cei patru streameri au fost propuși de comunitățile lor la categoria Role Model of the Year al cărui câștigător va fi ales exclusiv de juriul competiției. Alături de ei, comunitatea de gaming din România i-a propus la această categorie și pe Creative Monkeyz, Werty, baabuska și mulți alții.

Antonia Nuckle, Gannicus96, Ana-Maria Simion, Str3sU și IHATEPINK, cu câte 4 nominalizări fiecare, completezează lista streamerilor cei mai votați la prima ediție a Gaming Video Awards.

Creatorul de conținut al anului, categorie upgraded by George. Primul banking inteligent, va fi anunțat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat celui care a obținut cele mai multe premii ale competiției.

Toate nominalizările pentru cele 17 categorii pot fi găsite pe www.gamingvideoawards.ro.

În perioada următoare, juriul va vota cele mai bune video-uri de la fiecare categorie. Juriul este format din nume importante ce activează în gaming, media, comunicare și marketing: Dragoș Stanca, media expert și fondator UPGRADE100, Dan Oros, Head of Marketing la Google și YouTube, Ioana Mârzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager la Samsung, Tudor Rohozneanu, Youth Brand Manager la Vodafone România, Cristina Andrei, Head of SEO & SM la Bitdefender, Cătălin Butnariu, președinte RGDA, Mihai Pohonțu, CEO Amber, Octav “Ang” Cretu, CEO Nexus Gaming, Toma Nicolau, fondator GG Industry, Cristian Bucur, Sales Director South Eastern Europe at MMD Monitors & Displays, Irina Simion, content creator, Larisa Popescu, Gaming Marketing Manager SEE la Logitech, Matei Psatta, Co-fondator TPS Engage, Hypno, regizor, Cosmin Baba, Creative Director la V8 Interactive și Florin Ivan, regizor și producător media.

În procesul de jurizare, membrii vor lua în considerare criterii precum originalitatea, calitatea audio-video, interacțiunea cu comunitatea sau impactul social al video-urilor.

Gaming Video Awards dorește să ofere recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și video-uri de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Acești creatori pot deveni repere pentru generații de tineri, creând în platformele lor spații sigure de entertainment și dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borțun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă și semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borțun Olteanu: Bucharest Gaming Week și Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susținut de Philips OneBlade, George. Primul banking inteligent, BMW, AOC Gaming, Logitech, Samsung, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware și Nexus Gaming.

Gaming Video Awards connected by Vodafone: www.gamingvideoawards.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.