Propunerea Romaniei pentru Oscar la categoria „Cel mai bun film strain”

0

Morgen, filmul luiMarian Crisan este propunerea Romaniei pentru Oscar la categoria „Cel mai bun film strain”, anunta metropotam.ro

Coproductia Romania/Franta/Ungaria, Morgen, spune povestea lui Nelu care lucreaza ca paznic la un supermarket dintr-o localitate aflata la granita romano-ungara. Viata lui Nelu trece molcom, intr-o rutina din care nu prea are cum sa iasa, pana cand, intr-o zi, cand era la pescuit, da peste un turc care incearca sa treaca granita.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează