Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul Generatia ’89 / Generation ’89 Project

0

Te-ai nascut îin 1989?

Esti cetatean din Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Germania, Marea Britanie, Polonia, România sau Ungaria?
Alatura-te proiectului „Generatia 89”!

Ai sansa de a participa la una dintre intalnirile internationale simultane din Bruxelles, Bucuresti, Praga sau Varsovia si de a prezenta Declaratia „Generatia 89” reprezentantilor UE la Bruxelles.

Termenul limita al aplicatiilor: 31 ianuarie 2010

„Generatia 89” se desfasoară sub patronajul domnului Vaclav Havel si cu sprijinul Uniunii Europene prin programul „Europa pentru cetateni”.
Mai multe detalii pe http://www.generation89.eu/

Were you born in 1989?

Are you a citizen of Austria , Belgium , Bulgaria , the Czech Republic , Germany , Hungary , Poland , Romania or the UK ?

Meet people from your generation!

Join the “Generation ’89” project!

You have the chance to participate in one of the simultaneous meetings in Brussels , Bucharest , Prague or Warsaw , and to present the Declaration “Generation ’89” to EU representatives in Brussels !

Application deadline: 31 January 2010

“Generation 89” is held under the auspices of Mr. Vaclav Havel and is developed with the support of the “Citizenship” Programme of the European Union.
More at http://www.generation89.eu/

hdr_top_center2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.