Proiecte de voluntariat si studiu in jurul lumii

0

Esti interesat de o educatie alternativa adresata celor carora le pasa si care vor sa contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru noi toti? Esti interesat in a-ti imbunatati abilitatile si in a-ti pune experienta la dispozitia proiectelor din Africa, Asia si Europa?

Noi calatorim, muncim, desfasuram proiecte de voluntariat si studiem in jurul lumii, pentru ca dorim sa obtinem din studiile noastre mai mult decat teorie si din munca noastra mai mult decat un salariu!

Poti participa la o intalnire de informare despre proiectele pe care le desfasuram. Intalnirea va avea loc in Bucuresti pe data de 14 mai. Numarul de locuri este limitat. Trimite-ne un mail de confirmare a participarii la info@dns-tvind.dk si iti vom transmite toate detaliile necesare legate de locatie si ora.

Daca esti curios sa afli mai multe pana atunci, viziteaza www.developmentinstructor.dk (pentru voluntariat in Africa) si www.dns-tvind.dk sau www.facebook.com/PromotionTvind (pentru programul DNS de formare de profesori).

Te asteptam!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează