Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiecte de voluntariat si studiu in jurul lumii

0

Esti interesat de o educatie alternativa adresata celor carora le pasa si care vor sa contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru noi toti? Esti interesat in a-ti imbunatati abilitatile si in a-ti pune experienta la dispozitia proiectelor din Africa, Asia si Europa?

Noi calatorim, muncim, desfasuram proiecte de voluntariat si studiem in jurul lumii, pentru ca dorim sa obtinem din studiile noastre mai mult decat teorie si din munca noastra mai mult decat un salariu!

Poti participa la o intalnire de informare despre proiectele pe care le desfasuram. Intalnirea va avea loc in Bucuresti pe data de 14 mai. Numarul de locuri este limitat. Trimite-ne un mail de confirmare a participarii la info@dns-tvind.dk si iti vom transmite toate detaliile necesare legate de locatie si ora.

Daca esti curios sa afli mai multe pana atunci, viziteaza www.developmentinstructor.dk (pentru voluntariat in Africa) si www.dns-tvind.dk sau www.facebook.com/PromotionTvind (pentru programul DNS de formare de profesori).

Te asteptam!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.