Proiect România 2020: antreprenoriat fără frontiere

0

Proiect România 2020: antreprenoriat fără frontiere

A șasea conferință anuală GRASP – 22-24 noiembrie, Paris

Societatea Globală a Tinerilor Profesioniști Români (GRASP) organizează între 22-24 noiembrie 2013 cea de-a șasea conferință anuală „Proiect România 2020: antreprenoriat fără frontiere” cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.

Înscrierile se pot face până pe 3 noiembrie 2013, accesând romania2020.mygrasp.org/aplica.

Tematica din acest an se concentrează pe transfer de cunoștințe, promovarea initiațivelor antreprenoriale românești, povești de succes în antreprenoriat și antreprenoriat social, creșterea rețelei de tineri profesioniști români și facilitarea unui mecanism de colaborare cros-sectorial.

Evenimentul va reuni peste 100 de tineri profesionisti care îşi desfăşoară activitatea în România sau în străinătate, au lansat propria afacere sau au un interes deosebit pentru antreprenoriat.

 

“Educatia antreprenorială și antreprenoriatul fac parte din soluția către creșterea unei societăți active și formarea unei generații tinere independente”, Radu Tătucu, co-fondator  GRASP.

 

Printre invitați se numără experți români și străini din peste 10 domenii (finanțe, asistență juridică, educație formală și nonformală, antreprenoriat și social):

  • Gabriel Boc – consultant OECD
  • Dragoş Nicolaescu – fondator Visionary Business Consultants, focus pe Lean Startup
  • Florian Guillaume – reprezentant al organizaţiei CARROTMOB, iniţiator conceptul buyfunding
  • Céline Lazorthes – fondatoare Leetchi (considerat the ”hottest startup in Paris” de revista WIRED UK, octombrie 2013) – serviciu pentru facilitarea cumpărării cadourilor în grup și a plăților aferente
  • Tudor Cobalaş – fondator XL Team, Gropometru – aplicație prin care se centralizează gropile de pe străzile din România
  • Reprezentanţi ENACTUS (educaţie non-formală)

Pentru mai multe informaţii legate de conferinţă şi agenda puteţi accesa http://romania2020.mygrasp.org

poster general GRASP conferinta 2013

Poster Proiect Romania 2020 Antreprenoriat fara frontiere grupuri

Despre GRASP

GRASP este o organizaţie globală, non-guvernamentală, non-profit şi neafiliată politic. Este o reţea formată din tineri profesionişti și studenți care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştinţe, încurajarea dialogului şi a dezbaterilor publice şi prin susţinerea antreprenoriatului.

Lucrăm în parteneriat cu aproximativ patruzeci de organizaţii din România şi diasporă și avem membrii în mai mult de cincisprezece țări: Olanda, Spania, Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Belgia, Italia, Franța, România, India, China, Columbia, Canada, China, Elveția, Danemarca.

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.