Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect romanesc, recompensat la Londra cu un important premiu domeniul imobiliar rezidential si comercial

0

MOLDOVA CENTER

Best Office Architecture / 5 Star Project

INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS

Proiectul MOLDOVA CENTER a fost premiat cu „Best Office Architecture/5 ***** Project” la EUROPEAN PROPERTY AWARDS, in cadrul ceremoniei care a avut loc la Royal Lancaster, Londra, pe 25 Octombrie 2018.

Premiile INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS recompenseaza profesionistii din domeniul imobiliar rezidential si comercial din intreaga lume, care dobandesc astfel o recunoastere internationala in domeniul in care activeaza.

Competitia este in al 25-lea an si se desfasoara pe urmatoarele regiuni: Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrala si de Sud, Europa, Marea Britanie si SUA. European Property Awards sunt jurizate de o echipa formata din 80 de experti. Criteriile de evaluare sunt centrate pe design, calitate, servicii, inovatie, originalitate si grija pentru mediu.

Proiectele MOLDOVA CENTER – Iasi si RESIDENCE LUXURIA DOMENII – Bucuresti, realizate de firma de arhitectura Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti”, au fost premiate in cadrul acestei competitii. Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti, reprezentati de Doamna Arh. Raluca Buzdugan, s-au aflat astfel printre laureatii europeni din domeniu.

Premiul „Best Office Architecture/5 Star Project” obtinut de Moldova Center confirma designul atent realizat de echipa de arhitecti, integrarea in peisajul urban al orasului, dar mai ales functionalitatea cladirii, testata si dovedita zi de zi.

Structura cladirii, etajele spatioase – peste 2.300 de metri patrati pe etaj, precum si dotarile tehnice de ultima ora, redefinesc conceptul de spatiu de lucru si permit individualizarea spatiilor pentru fiecare chirias. Gandita cu grija pana la cel mai mic detaliu, Moldova Center este o cladire “inteligenta”, care raspunde asteptarilor utilizatorilor sai si le asigura un foarte bun grad de confort si productivitate.

O atentie deosebita a fost acordata calitatii materialelor si echipamentelor puse in opera, eficientei energetice si sustenabilitatii cladirii. Moldova Center este astazi recunoscuta ca un model pentru cladirile de birouri de clasa A, precum si ca un etalon pentru dezvoltarea sustenabila.

Moldova Center: www.moldovacenter.ro ; www.vimeo.com/292107451

Site oficial pentru competitie: www.propertyawards.net

https://propertyawards.net/european-property-awards-2018/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.