Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect românesc privind analiza de impact cu privire la asocierea producătorilor de manioc, susan, soia și nuci de caju în Ciad

0

FRASIN AGROTEHNIC S.R.L a lansat proiectul „Analiză de impact cu privire la asocierea producătorilor de manioc, susan, soia și nuci de caju în Ciad” (Cod proiect: 1162/19.04.2019). Proiectul este cofinanțat din fonduri naționale prin Agenția de Cooperare pentru Dezvoltare – RoAid.

Proiectul „Analiza de impact cu privire la asocierea producătorilor de manioc, susan, soia și nuci de caju în Ciad” urmărește promovarea asocierii micilor producători ca soluție pentru crearea de locuri de muncă pentru locuitorii din mediul rural, femei, persoane aflate în risc de sărăcie, care cultivă produse agricole specifice zonei.

La realizarea obiectivelor proiectului vor participa activ Organizația Națională de Afaceri a Patronatului Ciad (ONAPET) în calitate de susținător local în Ciad și America to Africa Consulting LLC” în calitate de consultant internațional.

Principalele activități și rezultate vizate în cadrul proiectului sunt:

  • Abordarea organismelor internaționale care au acordat ajutor umanitar în Ciad și a autorităților locale în vederea susținerii asocierii micilor producători locali;

  • Realizarea unei strategii de asociere a micilor producători, pe baza nevoilor specifice, a strategiei locale de dezvoltare, precum și a recomandărilor organismelor internaționale;

  • Promovarea strategiei la nivel local;

  • Organizarea unei vizite de lucru în Ciad la care vor participa autorități locale, precum și reprezentanți ai producătorilor mici și mijlocii din regiune;

  • Realizarea unei pagini web unde vor fi prezentate rezultatele studiului privind asocierea producătorilor mici și mijlocii din Ciad care vor lua parte la realizarea studiului.

Valoarea totală a proiectului este de 50.680 EUR, din care 49.680 EUR reprezintă valoarea cofinanțării asigurate de la Bugetul de Stat prin Agenția de Cooperare pentru Dezvoltare – RoAid, iar 1.000 EUR – contribuția proprie a beneficiarului.

***

Agenția de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare – RoAid este mecanismul național instituțional dedicat Asistenței Oficiale pentru Dezvoltare, înființat prin Legea 213/2016, sub coordonarea Ministerului Afacerilor Externe.

www.frasin.eu

www.roaid.ro

http://www.onape.td/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.