Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect EVS „Intergenerational exchange – Pay it forward!” in Rustavi, Georgia

0

Asociatia Millennium Center implementeaza proiectul “Intergenerational exchage – Pay it forward!” impreuna cu organizatia partenera din Georgia – SIQA care este menit să provoace şi să urmeze teme complementare a unui schimb de generaţii şi de cooperare pentru dezvoltare prin încurajarea crearii de punţi de legătură, în conformitate cu fiinţele umane aparţinând unor generaţii diferite. Ideea principala a proiectului este reprezentat de ideea de schimb ca o formă a evoluţiei şi dezvoltarii atât a indivizilor cat şi a comunităţilor locale, susţinute de punerea în aplicare a metodelor „Barcamp” şi „Time banking” combinat cu alte instrumente de educaţie non-formală. Stagiile de voluntariat se vor desfasura pe perioada a 3 luni de zile intre 01.04.2012 – 01.07.2012. Activitati: actiuni de schimb de informatii, idei, opinii si abilitati cu persoane apartinand altor generatii, cursuri, ateliere de lucru, dezbateri etc. Deadline: 23.02.2012. Pentru mai multe detalii despre proiect va rugam sa consultati descrierea de mai jos sau sa ne contactati la adresa de e-mail: sending.mc@gmail.com.

DESCRIERE STAGIU DE VOLUNTARIAT

Proiect EVS „Intergenerational exchange – Pay it forward!” in Rustavi, Georgia

Înaintea începerii completării dosarului de aplicație pentru acest proiect, vă rugăm să aveți în vedere faptul că în urma acestei etape va exista o preselecție a participanților, urmată de un interviu și o probă finală ce se va desfășura la sediul nostru din Arad. De aceea vă rugăm să aveți în vedere faptul că în eventualitatea în care veți fi selecționat(ă) în etapa urmatoare, costurile aferente prezentării la interviu și proba finală vor fi acoperite în totalitate de către fiecare candidat în parte. De asemenea, celor selectionati li se va solicita implicarea intr-un mini-stagiu de voluntariat de 10 h pe temele proiectului (poate fi desfasurat in comunitatea de provenienta) iar in final vor avea parte si de o sesiune de pregatire formata din mai multe module ce se vor organiza in Arad si care vor avea o durata de pana la 2 saptamani intr-un interval de timp de 1 luna inainte de plecarea in stagiul de voluntariat. De asemenea, se solicita candidatilor o disponibilitate mai ridicata in ceea ce priveste timpul acordat altor proceduri adiacente participarii cum ar fi administrarea vaccinurilor etc. Va rugam insistent sa aveti in vedere toate aceste aspecte inainte de a aplica.

*6 voluntari

Inceput stagiu: 01. 04. 2012

• Sfarsit de stagiu: 01. 07. 2012

• Organizatie gazda: Georgian Association of Educational Initiatives – SIQA

• Deadline: 23.02.2012

• Locatie: Rustavi, Georgia

Pentru detalii despre principalele obiective ale proiectului si alte informatii importante te rugam sa accesezi acest link.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.