Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect dedicat dialogului intercultural inițiat de organizații din România și Republica Moldova

0

Asociația EIVA din Arad a dezvoltat în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova un proiect de colaborare care va avea ca principală activitate un curs de formare pentru 20 de lucrători de tineret din cele două țări.

Proiectul se numește Youth workers united through intercultural dialogue a fost inițiat în contextul unor colaborări în cadrul Black Sea NGO Forum/

Colaborarea vizează consolidarea competențelor interculturale, tematică deosebit de actuală în contextul situației specifice colaborării între cele două țări, cât și dezvoltarea unei legături cât mai strânse între entități ale societății civile implicate în domeniile educație și tineret din România și Republica Moldova.

Asociația EIVA din Arad este o organizație activă în sfera nonguvernamentală, desfășurând numeroase demersuri de consolidare a colaborării între ONG-uri la nivel european și internațional. Activitățile principale constau în inițiative în sfera educației, tineretului și cooperării internaționale.

EU flag-Erasmus+_vect_POS

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este structura asociativă a 46 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret în Republica Moldova.

Informații suplimentare despre proiect pot fi obținute pe site-ul www.eiva.ro

Proiectul Youth workers united through intercultural dialogue este finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Erasmus+, programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport în perioada 2014-2020. Pagina oficială a Programului Erasmus + în România este: www.erasmusplus.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.