Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul National de Educatie pentru Fericire

0

Pe 28 Iunie 2011, Organizatia Natiunilor Unite decreta 20 martie ca fiind Ziua Mondiala a Fericirii. Astazi, 20 martie 2013 este deci PRIMA zi mondiala a fericirii din istoria lumii! Noi, cei de la Asociatia Initiativa pentru Fericire, marcam aceasta zi asa cum se cuvine:
Lansam primul Program National de Educatie pentru Fericire din Romania! 

 Obiectivul nostru prin intermediul acestui program este sa punem focusul oamenilor asupra lucrului pe care cu totii ni-l dorim, dar putini in constientizam: fericirea. Programul este compus din 2 parti, prima ce se va desfasura pana in Octombrie 2013, se refera la actiuni de promovare a fericirii. A doua parte va fi compusa in mod exclusiv din intalniri, evenimente si dezbateri cu elevi de liceu, studenti sau membrii ai comunitatii. Incepem cu 5 orase, si peste 10 000 de persoane, dar putem creste cu usurinta acest numar, daca primim cereri de inregistrare din partea diferitelor scoli sau universitati.Aceastea fiind spuse, va invitam sa ne urmariti pe site-ul nostru

pnef.ipf.ro,  unde vom posta in mod constant materiale cu si despre fericire! 

articol-lansare-pnef

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.