Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul ,,Delegat de Tineret al României la ONU”

0

Pe 3 februarie 2017, delegații de Tineret ai României la Organizația Națiunilor Unite, Denisa Bratu şi Gabriel Uifălean, au  transmis mesajul tinerilor români în cadrul celei de-a 55-a reuniuni a Comisiei pentru Dezvoltare Socială.

Ce doi au pus accent pe importanța înțelegerii conceptelor utilizate azi de tineri, pe nevoia educației vocaționale și a reconversiei profesionale pentru a anticipa provocările pieței muncii, precum și pe nevoia unei responsabilități colective pentru bunăstarea lumii în care trăim.  

De asemenea, ei au prezentat o serie de inițiative și practici care au un impact pozitiv asupra tinerilor, atât de la nivel național (Capitala Națională de Tineret, Social Impact Award), cât și la nivel internațional (Campania Not too young to run; Trimisul Secretarului General al ONU pentru Tineret).

Programul Delegat de Tineret al României la ONU este realizat de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe. Inițiativa este prezentă de 10 ani în țară, România fiind unul dintre cele peste 35 de state care susțin acest mijloc de a implica tinerii în cadrul celui mai mare for decizional la nivel mondial.

Vă invităm să le urmăriți discursul accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=YLHg0MnBP8I .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.