Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul de Internship “Impreuna – o singura voce”

0

Programul de Internship “Impreuna – o singura voce”

sursa: onphr.ro/media

logo_u2

Vrei sa lucrezi in domeniul comunicarii, sa scrii proiecte sau sa participi la implementarea unui proiect?  Vrei sa participi, alaturi de o echipa de specialisti, la crearea unei lumi mai bune pentru persoanele cu dizabilitati? Esti interesat sa afli cum este sa lucrezi in sectorul neguvernamental?

Daca ai raspuns cu da la intrebarile de mai sus, te invitam sa te alaturi echipei Federatiei ONPHR prin Programul de Internship “Impreuna – o singura voce”.

Ce cautam?

Cautam sa ne extindem echipa cu 10 tineri entuziasti, studenti sau absolventi de facultate. Cautam persoane care sa isi poata dedica minim 10 de ore pe saptamana pentru perioada 01.02.2013-31.05.2013. Cautam in mod special persoane interesate de sectorul nonguvernamtal sau al accesarii fondurilor europene.

Cei selectati vor putea sa faca parte din urmatoarele echipe:

•             Echipa de comunicare si PR (2 persoane)

•             Echipa de implementare tehnica (2 persoane)

•             Echipa de fundraising (2 persoane)

•             Echipa proiectului “Orasul tuturor” (4 persoane)

Ce vei face?

Echipa de comunicare si PR va participa la organizarea si derularea unor campanii de promovare si informare la nivel national si local. Vei avea ocazia sa participi la crearea unor campanii dedicate promovarii persoanelor cu dizabilitati, sa afli secretele implementarii unei campanii de success, dar si sa intalnesti noi oameni si oportunitati. Pentru aceasta echipa, suntem in mod special interesati de persoane din domeniul comunicarii si a relatiilor publice.

Echipa de implementare tehnica (2 persoane) va asista departamentul juridic si tehnic al Federatiei ONPHR in derularea proiectelor accesate. Vei avea ocazia sa descoperi cum se implementeaza proiecte care este legislatia din spatele activitatilor proiectului si cum poti asigura succesul unui proiectul cu finantare europeana. Pentru aceasta echipa, suntem in mod special interesati de persoane din domeniul managementului, economic, juridic sau din domeniul asistentei sociale.

Echipa de fundraising (2 persoane) va participa la identificarea si accesarea de fonduri si la identificarea si extinderea retelei de parteneri nationali si internationali. Vei avea ocazia sa iti perfectionezi abilitatile de fundraising si de scriere de proiecte. Pentru aceasta echipa, suntem in mod special interesati de persoane din domeniul comunicarii si a relatiilor publice si a managementului.

Echipa proiectului “Orasul tuturor” (4 persoane) va participa la crearea primei harti a acceibilitatii / accesibilitatii pentru persaone cu dizbailitati din Romania. Vei avea ocazia sa afli despre criteriile de accesibilitate pentru cladiri si sa faci parte dintr-un proiect ce a castigat anul acesta premiul ReStart Romania.

Cum poti sa te implici?

Trimite pe adresa mihnea.florea@onphr.ro CV-ul tau alaturi de o scrisoare de motivatie de maxim o pagina in care sa argumentezi ce pozitie ai vrea sa ocupi si de ce. Scrisoarea ar trebui sa mentioneze si disponibilitatea ta – numarul estimat de ore pe saptamana pentru perioada 01.02.2013-31.05.2013.

Data pana la care poti trimite aplicatia ta este 13.01.2013.

Mult success!

Echipa ONPHR

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.