PROGRAM Festivalul de film românesc de la Londra, 22 – 25 noiembrie 2012

0

Festivalul de film românesc de la Londra, 22 – 25 noiembrie 2012.

Cinematograful Renoir (The Brunswick, London WC1N 1AW; metrou: Russel Square)

PROGRAM:
Joi 22 noiembrie, 19.00, Renoir: DUPĂ DEALURI de Cristian Mungiu. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrițele Cosmina Stratan și Cristina Flutur.

Vineri 23 noiembrie, 18.00, Renoir: PRINCIPII DE VIAȚĂ de Constantin Popescu. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrița Rodica Lazăr.

Sâmbătă 24 noiembrie, 17.25, Renoir: TOATĂ LUMEA DIN FAMILIA NOASTRĂ de Radu Jude. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrița Mihaela Sîrbu.

Duminică 25 noiembrie, 17.25, Renoir: PERIFERIC de George Bogdan Apetri. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrița Ana Ularu.

Eveniment conex, Luni 26 noiembrie, 18.30, BERD (One Exchange Square, London EC2A 2JN; metrou: Liverpool Street Station): MEDALIA DE ONOARE de Călin Peter Netzer. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actorul Victor Rebengiuc.

Toate filmele sunt prezentate în limba română cu subtitluri în engleză. 

Pentru informații detaliate, vizitați site-ul internet al Festivalului la www.rofilmfest.com sau Facebook.com/RoFilmFest
Bilete: £11.50/£9.70; pot fi cumpărate de la cinematograf, la telefon 0330 500 1331 sau online la www.curzoncinemas.com.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează