PROGRAM Festivalul de film românesc de la Londra, 22 – 25 noiembrie 2012

0

Festivalul de film românesc de la Londra, 22 – 25 noiembrie 2012.

Cinematograful Renoir (The Brunswick, London WC1N 1AW; metrou: Russel Square)

PROGRAM:
Joi 22 noiembrie, 19.00, Renoir: DUPĂ DEALURI de Cristian Mungiu. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrițele Cosmina Stratan și Cristina Flutur.

Vineri 23 noiembrie, 18.00, Renoir: PRINCIPII DE VIAȚĂ de Constantin Popescu. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrița Rodica Lazăr.

Sâmbătă 24 noiembrie, 17.25, Renoir: TOATĂ LUMEA DIN FAMILIA NOASTRĂ de Radu Jude. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrița Mihaela Sîrbu.

Duminică 25 noiembrie, 17.25, Renoir: PERIFERIC de George Bogdan Apetri. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actrița Ana Ularu.

Eveniment conex, Luni 26 noiembrie, 18.30, BERD (One Exchange Square, London EC2A 2JN; metrou: Liverpool Street Station): MEDALIA DE ONOARE de Călin Peter Netzer. Proiecție urmată de o sesiune de discuții cu publicul. Participă actorul Victor Rebengiuc.

Toate filmele sunt prezentate în limba română cu subtitluri în engleză. 

Pentru informații detaliate, vizitați site-ul internet al Festivalului la www.rofilmfest.com sau Facebook.com/RoFilmFest
Bilete: £11.50/£9.70; pot fi cumpărate de la cinematograf, la telefon 0330 500 1331 sau online la www.curzoncinemas.com.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.