Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program de mentoring pentru initiative sociale

0

Initiative sociale, pozitive in Romania exista, dar nu sunt intotdeauna cunoscute, iar persoanele care ar dori sa contribuie si sa le sustina nu stiu cum.

Echipa Babele lanseaza o campanie online de mentoring pentru a ajuta aceste initiative.

Daca aveti o idee de business social sau daca aveti deja un ONG si doriti sa-va imbunatatiti strategia, sa gasiti competente si resurse pe care nu le aveti in echipa voastra, atunci programul lansat de Babele este pentru voi.

Social Change

Prin acest program online, antreprenorii sociali vor beneficia de metodologia pentru a-si ameliora planul strategic si pentru a primi sfatul mentorilor pentru a reuși în realizarea unei schimbări sociale durabile.

Daca doresti sa beneficiezi de mentoring pentru initiativa ta, aplica online aici.

De asemenea daca esti o persoana dinamica, motivata si pasionata de antreprenoriat social si vrei sa contribui in sustinerea unei initiative, poti face o cerere pentru a deveni mentor.

Ca mentor, ai posibilitatea de a descoperi, impartasi și ajuta la dezvoltarea proiectelor sociale uimitoare colaborand cu oameni pasionați. Fii parte din ceva mai mare: contribuie cu valoare ta unica la inovațiile sociale de mâine.

Daca doresti sa devi mentor pentru o intiativa online, aplica online aici.

Pentru a afla mai multe despre Babele, vizioneaza acest video de doua minute.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.