Program de mentoring pentru initiative sociale

0

Initiative sociale, pozitive in Romania exista, dar nu sunt intotdeauna cunoscute, iar persoanele care ar dori sa contribuie si sa le sustina nu stiu cum.

Echipa Babele lanseaza o campanie online de mentoring pentru a ajuta aceste initiative.

Daca aveti o idee de business social sau daca aveti deja un ONG si doriti sa-va imbunatatiti strategia, sa gasiti competente si resurse pe care nu le aveti in echipa voastra, atunci programul lansat de Babele este pentru voi.

Social Change

Prin acest program online, antreprenorii sociali vor beneficia de metodologia pentru a-si ameliora planul strategic si pentru a primi sfatul mentorilor pentru a reuși în realizarea unei schimbări sociale durabile.

Daca doresti sa beneficiezi de mentoring pentru initiativa ta, aplica online aici.

De asemenea daca esti o persoana dinamica, motivata si pasionata de antreprenoriat social si vrei sa contribui in sustinerea unei initiative, poti face o cerere pentru a deveni mentor.

Ca mentor, ai posibilitatea de a descoperi, impartasi și ajuta la dezvoltarea proiectelor sociale uimitoare colaborand cu oameni pasionați. Fii parte din ceva mai mare: contribuie cu valoare ta unica la inovațiile sociale de mâine.

Daca doresti sa devi mentor pentru o intiativa online, aplica online aici.

Pentru a afla mai multe despre Babele, vizioneaza acest video de doua minute.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează