Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program de granturi Lidl România pentru reducerea poluării cu plastic a apelor Dunării

0

Un nou program de granturi Lidl România care vor susține proiecte din domeniul mediului care răspund obiectivului: reducerea poluării cu plastic a apelor Dunării.

Programul de granturi vine în completarea proiectului Cu apele curate”, implementat de Asociația MaiMultVerde și Lidl România și se adresează organizațiilor non-guvernamentale din România care au cel puțin un an de experiență în implementarea proiectelor din domeniul menționat mai sus, asociațiilor de proprietari, grupurilor de inițiativă și unităților de învătământ.

Valoarea proiectului trebuie să fie de maxim 46.000 de lei, în cazul granturilor mici și de maxim 180.000 de lei, în cazul granturilor mari, intervalul de implementare fiind decembrie 2019 – noiembrie 2020.

Granturile mici se adresează organizațiilor de tip grassroots: grupuri de inițiativă locale, asociații de proprietari locale și unități de învățământ locale care rezolvă probleme punctuale legate de poluarea cu plastic a apelor Dunării cu care se confruntă comunitatea din care fac parte, organizații care de regulă au bugete mici.

Granturile mari se adresează organizațiilor neguvernamentale cu experiență în domeniul mediului capabile să propună soluții de gestionare a problemei poluării cu plastic a apelor Dunării.

Dacă organizația ta este interesată, poți să-ți creezi un cont pe platforma

http://grantwizzard.ro/communitygrant, termenul limită pentru depunerea aplicațiilor fiind 21 octombrie 2019, ora 18:00

Poți citi regulamentul acestei runde aici.

În urma experienței de anul trecut, știm că numărul de aplicații este foarte mare, astfel încât nu vom putea transmite feedback fiecărei organizații în parte. Vom anunța organizațiile despre decizia de finanțare până la data de 22 noiembrie 2019. Decizia privind proiectele care vor fi finanțate în această rundă va fi luată de un juriu alcătuit din reprezentanți ai Lidl România, ARC și ai Asociației MaiMultVerde.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.