Probabil, cel mai ambitios proiect romanesc din ultimii 20 de ani!

0

Asociatia Romana pentru Cosmonautica si Aeronautica – ARCA impreuna cu partenerii sai vor dezvalui un program la care a lucrat in secret in ultimul an, in paralel cu activitatea de lansare a primei rachete spatiale romanesti, pentru competitia de 30 milioane $, Google Lunar X Prize.

ARCA doreste sa realizeze primul avion supersonic romanesc si sa trimita un robot pe suprafata lunii!

Testele cu primul avion supersonic romanesc incep la mijlocul lui 2011, scopul ARCA ramane trimiterea unui robot pe suprafata Lunii pana in 2015, potrivit hotnews.ro

Noul program va reprezenta un progres major pentru Romania, fiind, probabil, cel mai ambitios proiect romanesc din ultimii 20 de ani.

Sursa: arcaspace.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează