Prinţul Charles le-a vorbit jurnaliştilor britanici despre România

0

Un interviu eveniment la BBC. Prinţul Charles le-a vorbit jurnaliştilor britanici despre România, în România. Le-a vorbit despre oamenii de aici şi despre proiectele sale prin care ajută comunităţile din satele transilvane. Şi mai ales le-a explicat de ce încearcă să păstreze cât mai mult tradiţiile din regiune.

Prinţul Charles: „Cred că rolul micilor fermieri este crucial pentru menţinerea siguranţei alimentare. Nu poate fi chiar totul făcut de marile corporaţii, de marii fermieri. Unii încearcă, dar cei mai mulţi nu sunt interesaţi de biodiversitate, cultură şi, în general, de comunităţile rurale. În Marea Britanie am fost martorii depopulării satelor, dispariţiei atâtor familii de fermieri. Asta are un impact asupra vieţii de la ţară, asupra faunei, totul e afectat”.

Detalii pe http://stiri.tvr.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează