Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul serviciul de recomandări cadouri din România, Decadoo.com 

0

Decadoo este primul serviciu de recomandări de cadouri din România care facilitează achiziția lor, dar și experiența de oferire a acestora.

decadoo-cine-e-ajutorul-lui-mos-craciun

Cum funcționează?

Decadoo este creat pentru a îmbunătăți calitatea și opțiunile cadourilor pe care le oferim celor dragi printr-o platformă simplă. Persoana care vrea să dăruiască un cadou răspunde la întrebările de pe www.decadoo.com, iar apoi primește pe mail o listă de recomandări de cadouri de unde poate alege ce să dăruieasca. În funcție de tipul cadoului ales și de magazinul online de la care plasează comanda, cadoul poate ajunge la destinație în 2 ore, în aceeași zi sau în câteva zile pentru cele realizate pe comandă sau manual.

Care e noutatea serviciului? 

Noutatea serviciului constă în simplitatea acestuia, a numărului de opțiuni pe care le primește clientul într-un timp scurt pe email, dar și prin ingenuozitatea recomandarilor de cadouri care pot surprinde pe oricine, nu doar pe sărbătorit.  Clientul poate alege dintre tipuri diferite de cadouri pe care le poate dărui precum cadouri practice, experiențe, de suflet, amuzante,  memorabile, dar și ocazia pentru care caută un cadou precum: aniversare, Crăciun, sau în semn de recunoștință.

Partenerii Decadoo sunt magazine online atent selectate care au produse inedite, și care sunt alese riguros după calitatea produselor, a serviciile oferite, dar și a timpului de livrare.

Cum s-a născut  Decadoo? 

Decadoo s-a născut din emoția pentru cadouri bine alese și potrivite pentru cei dragi, cadouri potrivite care funcționează ca un element de conexiune și afecțiune dintre persoane.

De Crăciun Decadoo este ajutorul lui Moș Crăciun:

http://bit.ly/DecadooVideo

decadoo-recomandari-cadouri

Despre Decadoo

Decadoo a fost selectat în 2016 in mai multe programe care i-au demonstrat potențialul:  Global Entrepreneurship Summit din Silicon Valley iunie 2016 unde a fost selectat să participe din 5000 de startup-uri la nivel global, în programul Erasmus pentru tineri Antreprenori, Startup Alfa în cadrul Web Summit și selecția în cadrul Deal Matrix.

Mai multe poți afla pe www.decadoo.com sau pe https://www.facebook.com/Decadoo.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.