Primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte revenirea exporturilor

0

România se situează pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte revenirea exporturilor după perioada crizei, a declarat secretarul general al al Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România /ANEIR/, Mihai Ionescu, scrie agerpres.ro

Dupa ce au intrat in criza, in noiembrie 2008, exporturile romanesti au crescut permanent in ultimele 17 luni, incepand din noiembrie 2009. Totodata, anul trecut, exporturile au insumat 37,3 miliarde de euro, in crestere cu 10,6% fata de anul 2008, in lunile de dinaintea inceperii crizei economice. Potrivit manager.ro numai sapte state din cele 27 ale Uniunii Europene au reusit, la sfarsitul lui 2010, sa atinga nivelul din 2008 al exporturilor, Romania ocupand locul intai ca ritm de crestere.

Sursa: agerpres.ro si manager.ro

PS: Multumim Andrei pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează