Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul centru CELTA din Romania acreditat de Universitatea Cambridge

0

Shakespeare School, primul centru CELTA din Romania acreditat de Universitatea Cambridge

 Primul Centru CELTA din Romania_Shakespeare School

Shakespeare School este primul centru de limba engleza din Romania acreditat de Cambridge Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge pentru a organiza cursul de pregatire pentru certificarea CELTA, care le permite profesorilor non-nativi sa predea limba engleza oriunde in lume. Romania a intrat astfel pe lista celor 130 de tari care organizeaza cursuri CELTA, in multe dintre acestea existand cate un singur centru de pregatire.

CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) este cel mai raspandit certificat TESOL la nivel mondial si este acceptat de cel mai mare numar de institutii  din intreaga lume. Certificarea CELTA le permite profesorilor non-nativi sa predea limba engleza oriunde in lume, iar absolventii dobandesc abilitati de predare a limbii engleze la cele mai inalte standarde.

„Sunt extrem de bucuroasa ca am finalizat acest proces minutios de acreditare, ce a durat aproape doi ani! Mi-am dorit foarte mult sa pot oferi noi oportunitati de dezvoltare profesorilor de limba engleza din Romania si de aceea am tot organizat concursuri pentru profesori si ateliere gratuite despre predarea limbii engleze. Iar acum, in sfarsit, le putem oferi o oportunitate cu adevarat extraordinara!” a marturisit Adriana Alionte, director si fondator Shakespeare School.

Coincidenta a facut ca in aceeasi zi in care Shakespeare School a fost acreditat ca centru Cambridge CELTA, sa soseasca si alte vesti foarte bune din Marea Britanie. Doua dintre profesoarele Shakespeare School au primit rezultatele examenului DELTA, cel mai mai important si dificil examen pentru profesorii de limba engleza.

Georgiana Bose si Nicoleta Dinescu, profesori certificati Cambridge DELTA - CopyNicoleta Dinescu, directorul academic al centrului Shakespeare School si Georgiana Bose, directorul de examene internationale sunt experte in educatie, profesoare cu peste 10 ani experienta si traineri pentru profesori. Ambele au obtinut rezultate exceptionale la examen, „PASS WITH MERIT”, dovada a profesionalismului si a talentului de dascal.

„Sunt foarte mandra de Nicoleta Dinescu si de Georgiana Bose pentru ca DELTA este, intr-adevar, un examen foarte, foarte dificil. Putini profesori se incumeta la aceasta provocare pentru ca, practic, mai mult de atat nu se poate.”, a mai adaugat Adriana Alionte.

Cursul CELTA se adreseaza profesorilor de limba engleza ce doresc sa se perfectioneze, sa se alinieze la standarde internationale sau sa adauge in portofoliu un certificat de prestigiu cu care pot preda limba engleza oriunde in lume. Durata cursului este de o luna si este bazat pe o experienta reala de invatarea metodologiei predarii limbii engleze. Cursantii CELTA predau engleza studentilor voluntari si pot observa la fiecare ora progresul acestora.

Pe platforma celtatraining.ro, puteti gasi  toate informatiile despre avantajele obtinerii unui certificat Cambridge CELTA si despre cursul CELTA sustinut de Shakespeare School.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.