Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primavara asta se numara piratii! (la Closer to Oxford)

0
Esti student sau masterand in Romania sau Republica Moldova? 
Closer to Oxford te invita la dezbatere online! Motiunea rundei a 5-a este una care a explodat in ultima perioada in dezbaterea publica si pentru care au iesit in strada mii de oameni:

E timpul sa decriminalizam pirateria pe internet?

Daca vrei sa intri intr-o dezbatere cu oameni pasionati de problema proprietatii intelectuale si a controlului liberei circulatii a informatiilor pe net, iata ce trebuie sa faci:
1. te inregistrezi pe site www.closer2oxford.ro (sectiunea register) pana sambata, 10 martie 2012. Cei care au deja cont in rundele anterioare, trebuie doar sa isi reinregistreze echipa (cu acelasi coechipier sau cu altul) pentru a intra in competitie;
2. inviti un coleg/o colega sa faca parte din echipa ta. Daca nu ai echipa, poti gasi un coechipier pe site, printr-o procedura simpla;
3. dupa ce echipa e formata, veti afla daca sunteti afirmatori sau negatori.
Si gata! Poti incepe pregatirea. Toate discursurile vor fi postate pe pagina de profil, in limba romana, odata ce incepe competitia.

Intra in debate si poti castiga un training de debate si argumentare si abonamente pe trei luni la British Council Library. Mai mult, toti participantii beneficiaza de o oferta speciala din partea Foreign Policy Romania, iar primii 20 dintre voi le vor primi gratis.

In luna aprilie, motiunea va fi expusa audientei intr-o dezbatere publica – model Closer2Oxford – in universitatea ta, iar cei 8 studenti care fac echipe cu invitatii vor primi premii surpriza!
Pe platforma www.closer2oxford.ro gasesti regulamentele de debate si de arbitraj, un scurt tutorial de argumentaremateriale-resursa despre motiune, un demo-debate si toate debate-urile online si publice din rundele anterioare.
Si-atat. E timpul pentru argumente. Argumentele tale!
„Closer to Oxford” este un program al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) care promoveaza instrumentele de dezbatere, lectura critica si argumentare in universitatile din Romania. In 2011 proiectul a fost premiat cu locul I la Gala Societatii Civile (categoria Educatie). Seria a 5-a a proiectului Closer to Oxford  este sustinuta printr-un grant al Fundatiei Familiei Ratiu. „

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.