Primavara asta se numara piratii! (la Closer to Oxford)

0
Esti student sau masterand in Romania sau Republica Moldova? 
Closer to Oxford te invita la dezbatere online! Motiunea rundei a 5-a este una care a explodat in ultima perioada in dezbaterea publica si pentru care au iesit in strada mii de oameni:

E timpul sa decriminalizam pirateria pe internet?

Daca vrei sa intri intr-o dezbatere cu oameni pasionati de problema proprietatii intelectuale si a controlului liberei circulatii a informatiilor pe net, iata ce trebuie sa faci:
1. te inregistrezi pe site www.closer2oxford.ro (sectiunea register) pana sambata, 10 martie 2012. Cei care au deja cont in rundele anterioare, trebuie doar sa isi reinregistreze echipa (cu acelasi coechipier sau cu altul) pentru a intra in competitie;
2. inviti un coleg/o colega sa faca parte din echipa ta. Daca nu ai echipa, poti gasi un coechipier pe site, printr-o procedura simpla;
3. dupa ce echipa e formata, veti afla daca sunteti afirmatori sau negatori.
Si gata! Poti incepe pregatirea. Toate discursurile vor fi postate pe pagina de profil, in limba romana, odata ce incepe competitia.

Intra in debate si poti castiga un training de debate si argumentare si abonamente pe trei luni la British Council Library. Mai mult, toti participantii beneficiaza de o oferta speciala din partea Foreign Policy Romania, iar primii 20 dintre voi le vor primi gratis.

In luna aprilie, motiunea va fi expusa audientei intr-o dezbatere publica – model Closer2Oxford – in universitatea ta, iar cei 8 studenti care fac echipe cu invitatii vor primi premii surpriza!
Pe platforma www.closer2oxford.ro gasesti regulamentele de debate si de arbitraj, un scurt tutorial de argumentaremateriale-resursa despre motiune, un demo-debate si toate debate-urile online si publice din rundele anterioare.
Si-atat. E timpul pentru argumente. Argumentele tale!
„Closer to Oxford” este un program al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) care promoveaza instrumentele de dezbatere, lectura critica si argumentare in universitatile din Romania. In 2011 proiectul a fost premiat cu locul I la Gala Societatii Civile (categoria Educatie). Seria a 5-a a proiectului Closer to Oxford  este sustinuta printr-un grant al Fundatiei Familiei Ratiu. „

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează