Prima redactie europeana a unui trust de presa din Romania!

1

„Adevărul“ a lansat prima redacţie europeană a unui trust de presă din România. În scurt timp, urmează birourile „Adevărul“ din Washington şi Beijing, a precizat fondatorul „Adevărul Holding“.

Felicitări şi mult succes jurnaliştilor români! Sperăm că în acest fel o să avem mai multe veşti bune despre România la nivel internaţional. (RomaniaPozitiva)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.