Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima editie a întalnirilor Francofone de Afaceri / 7 – 8 iunie

0

Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS), în colaborare cu AWEX, CCIFER, Camera de Comerț Elveția-România (CCE-R), CFAC, BEROBA, PTIR, Ambasadele Franței, Belgiei și Elveției, Camerele de Comerț si Cluburile de afaceri din Franța, Belgia și Elveția și Consiliul Județean Sibiu, organizează prima ediție a Întâlnirilor Francofone de Afaceri în zilele de 7 – 8 iunie la Hotelul Ramada din Sibiu.

F
Pe parcursul celor două zile treizeci de companii francofone din Romania, Franța și Belgia vor fi prezente pentru a crea noi relații de afaceri prin intermediul întâlnirilor BtoB.

Vor fi organizate mese rotunde cu key-speakeri de renume (Dl. Florin Jianu, Cabinet Mazars, Gruia Dufaut, Deloitte, E&Y, l’agence Eurotriade etc.) cu scopul de a prezenta oportunități de afaceri în România. Vor fi abordate diferite tematici precum:
– A investi în România
– A inova în România
– A exporta în România
– Fiscalitate și drept în afaceri
– Resurse umane, management și formare

Vor fi organizate de-asemenea vizite la uzina de piese în industria auto, NTN-SNR și la start-up-ul agroalimentar Khar&Partners.

Nu în ultimul rând partenerii noștri, Clubul de Afaceri Belgian BEROBA și compania de recrutare EUROTRIADE vor organiza seri de networking.

Clubul de Afaceri Francofon de la Sibiu CFAS a fost creat la 10 iunie 2015 prin implicarea a 6 companii francofone și cu sprijinul departementului Ille-et-Vilaine al Consiliului Județean Sibiu și al asociației APIVS. Între timp s-au alăturat alți 20 de membri francofoni, fie mari grupuri industriale, fie start-up-uri inovatoare sau antreprenori.

Pe parcursul anului, organizăm evemnimente BtoB, seminarii specializate dar și concursuri pentru a promova limba franceză și pentru a conecta elevii și studenții cu societățile francofone.

De-asemenea susținem intreprinderile care doresc să se stabiliească în regiunea Sibiului și să găsească parteneri economici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.