Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima editie a „Caravanei IT” a DB Global Technology a ajuns la final

0

„Caravana IT” este un proiect initiat de DB Global Technology in octombrie 2017 cu scopul de a oferi informatii despre ce inseamna a lucra in Fintech tinerilor liceeni din toata tara. Specialistii DB Global Technology au strabatut tara, timp de noua luni, vorbind cu peste 700 de liceeni din Brasov, Constanta, Focsani, Satu Mare, Targoviste, Alba Iulia, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Craiova.

„Proiectul „Caravana IT” este unic prin anvergura sa si are ca scop principal informarea elevilor de liceu cu privire la ceea ce inseamna sa lucrezi in IT in ziua de azi. Suntem incantati de rezultatele acestei campanii prin care am oferit generatiei tinere detalii despre oportunitatile din aceasta industrie, pregatirea necesara si modul in care dezvoltarea IT ne schimba viitorul”, a declarat Marian Popa, Director General DB Global Technology.

„Cei 20 de specialisti, angajati ai DB Global Technology, au discutat cu o audienta formata din adolescenti din diferite orase despre viitorul sectorului Fintech si au abordat aspecte inedite precum: relatia dintre IT si arta & calatorii, cum arata o saptamana din viata unui analist, ce e cool in IT”, a declarat Ion Moldoveanu, coordonatorul acestui proiect.

Dupa încheierea cu succes a primei editii, elevii de liceu vor reintalni „Caravana IT” in debutul noului an scolar. Dupa vacanta de vara, „Caravana IT” va porni din nou prin tara si isi propune sa viziteze orase si licee noi. DB Global Technology doreste sa transforme acest proiect intr-o constanta a sistemului liceal din Romania, ajutand elevii pasionati de universul IT sa fie cat mai bine informati si pregatiti pentru viitoarea cariera.

Despre Deutsche Bank

DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, fiind operațional din 2014.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.