Prima conferinta cu tema “Investiti in Romania”

0

Asociatia Romanian Business Accelerator organizeaza in data de 18 iunie 2012 prima conferinta cu tema “Investiti in Romania”. Evenimentul se doreste a fi un prim pas in aducerea impreuna a investitorilor, a companiilor si a clasei politice, pentru gasirea de solutii in vederea atragerii investitorilor straini de pe pietele BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud), in tara noasta.

In cadrul acestui eveniment, oameni de afaceri, reprezentanti  ai clasei politice si investitori vor discuta despre promovarea Romaniei d.p.d.v. al climatului investitional, afaceri de succes ale investitorilor romani si straini in Romania (studii de caz), dar si despre promovarea si atragerea investitiilor de pe pietele BRICS.

Speakeri: Daniel Daianu, Ionel Blanculescu, Rucsandra Hurezeanu (Director General Ivatherm), Mirela Meita (Director General Chelgate), Catalin Predoiu, Eugen Anicescu (Director general adjunct Coface Romania), Javier Garcia del Valle (Happy Tour), Pompei Lupsan (Vicepresedinte Bursa de Valori Bucuresti), Cristian Sima (Presedinte SIBEX), Cristian Nicolae Parvan (AOAR), Bogdan Iordache (Startup Incubator), Doru Panaitescu (Marketeer.ro), Radu Ciofu (analist financiar), Marian Dusan (Presedintele Asociatiei Romanian Business Accelerator).

Conferinta va avea loc incepand cu ora 9 am, la Hotel Pullman Bucuresti, Sala “Mexico & Seoul”.

Participarea la eveniment se va face gratuit, pe baza inregistrarii prealabile. Mai multe detalii despre eveniment si despre inregistrare gasiti in pagina conferintei “Investiti in Romania”.

Parteneri: Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Coface Romania, 2Parale, ProfitBursier.ro.

Parteneri media: Realitatea TV, Money Channel, TVR INFO, Wall-Street.ro, Business24.ro, 9AM.ro, Efin.ro

Eveniment sustinut de: Ziare.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează