Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiul Studentul Anului – Secțiunea Arte a fost acordat de Florean Art Museum

0

Premiul Studentul Anului – Secțiunea Arte a fost acordat de Florean Art Museum cu ocazia Expoziției RECIPROCUS  din cadrul Galei LSRS

Premiu Sectiunea ArtePe 8 ianuarie 2014, la Palatul Parlamentului, a avut loc Gala LSRS care a aniversat 5 ani. Evenimentul a reunit personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile, studenţi, absolvenţi şi jurnalişti, pentru a premia  performanțele studenților plecați la studiu în străinătate în anul academic 2012-2013.

În cadrul Galei, Florean Art Museum a recompensat-o pe câștigătoarea Secțiunii Arte – pianista Sinziana Denise Mircea, studentă la prestigioasa Hochshule fur Musik and Tanz Koln din Germania cu două opere de artă din patrimoniul muzeului.

”Suntem mândri și totodata onorați de faptul că ne aflăm aici și avem ocazia să o  premiem pe câștigătoarea secțiunii ARTE cu două creații din artă din Patrimoniul Muzeului nostru. Suntem convinși și avem încrederere deplină în viitorul strălucit al Sânzianei” a declarat Mara Florean, Directoarea Florean Art Museum.

expo4

Expoziția RECIPROCUS a reunit un număr de peste 30 artiști contemporani, atât din țara noastră, cât și din alte 15 țări, de pe 5 continente(Asia, Africa, America de Sud, America de Nord, Europa), astfel amintim: din  Tailanda: Kongkhanun Kriangkrai, Kondee Tasana; din Italia: Elena Frontero, Giuliana Bellini, Madeccia Bianca, Ciampini Paolo, Caterina Davinio, Tinazzi Luisa; din România: Irina Broboană, Mihai Coșulețu, Katalin Hervai, Răzvan Neagoe, Petre Lavrente, Peter Alpar; din SUA: Marisa Boullosa, John M. Bennet, Daniel Boyer, Virginia Lavado, Wytndham Tamara, Todd James; din Brazilia: Ro Soquria, Poalo Brusky; din Mexic: Terasa Olmedo Zavala, Monica Aguilar; din Argentina:Perla Bajder,  Lara Claudio; din Ucraina: Volodymyr Humennyj, Yaroslav Tokaruk; din Uruguay: Raul Cattelani, Isabell Easton; din Cehia Zuzana Blazkova,  Filip Kubes;  din Canada: Louise Heroux, Maggie Daems, Wither Gail; din Belgia: Johan van Geluwe, din Sebia: Ljubisa Marinovic, din Ungaria: Jozsef Olexa, din Polonia:Wilda Barbara,  din Spania:Antoni Miro, din Austria: Schinitzer Elli, din Maroc:  Noureddine Fathy, din Elveția: Irina Horsia. Expoziția a  cuprins lucrări  de pictură, gravură și mail-art.

Curatorul Florean Art Museum, Alexandra Mihali, afirma faptul că ” prin intremediul lucărilor prezentate și al narațiunii curatoriale, expoziția începe un dialog vizual între artiști și public.”

Expoziția RECIPROCUS s-a bucurat de aprecieri pozitive și încurajatoare  din partea vizitatorilor. Este prima expoziție din acest an dintr-o serie în care vor fi vizate spații destinate artei cât și cele mai puțin convenționale.

Conceptul Florean Art Museum –Wandering Art Museum – For Art We Love – Arta vine mai aproape de oameni se reflectă prin  expoziții ce propun abordări ale artei în raport cu lumea contemporană.

Parteneri: Blitz TV, Modernism.ro, 220.ro, Diverta, Cooperativa Urbană, Romania Pozitivă, Vice, Hip Mag, IQ Ads, Ziare.com

expo

expo2

facebook.com/FloreanArtMuseum

 www.floreanartmuseum.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.