Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiul întâi de la Cambridge pentru un profesor român

0

Diana Graur, profesoară de limba engleză la Shakespeare School din Bucureşti, a câştigat premiul întâi la competiţia 2013 Cambridge ESOL Competition for Preparation Centers. Concursul a fost organizat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de organizare a examenelor Cambridge şi au putut participa profesori de engleză din toată lumea, cu condiţia  să predea într-un centru de pregătire recunoscut de Cambridge. Shakespeare School deţine acest statut, iar de curând a devenit Centru de Platină pentru Pregătirea Examenelor Cambridge ESOL, fiind printre puţinele instituţii din Româniacare au obţinut această calitate.

Diana Graur

Diana Graur, profesor la Shakespeare School, a fost  premiată de Cambridge ESOL, urmând ca în luna iulie să participe la un curs de metodică a predării limbii engleze. Diana a fost invitată pentru o săptămână la Cambridge pentru a lua parte la seminarii şi workshop-uri şi a înţelege modul de predare la una dintre cele mai prestigioase universităţi britanice. “O săptămână de training la Cambridge e visul oricărui profesor de engleză!, mărturiseşte Diana cu mult entuziasm.

Este o mare bucurie şi o onoare ce vine să confirme potenţialul creativ al profesorilor români. Satisfacţia obţinerii acestei recunoaşteri ne motivează pe noi toţi din echipa Shakespeare School să continuăm să fim cei mai buni.”, a mai adăugat tânăra profesoară.Diana Graur a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat cursuri de metodică în predarea limbii engleze la British Studies în Marea Britanie, în urma cărora a primit certificatul Cambridge ESOL CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults).

Diana este pasionată de meseria ei şi permanent pregătită pentru noi provocări.„Îmi place să le predau copiilor pentru că sunt sinceri şi îţi amintesc mereu ce lucru mare e să fii mic. Îmi place să le predau adolescenţilor şi tinerilor pentru că sunt visători cu acte în regulă, cu mult potenţial şi curaj. Îmi place să le predau adulţilor pentru că stau în bănci cuminţi şi oftează nostalgic când îşi aduc aminte de zilele de şcoală. Îmi place să predau. Mult. Cel mai mult.”, ne-a mărturisit Diana Graur.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.