Premiul Clovnul de Bronz la Festivalul de Arta a Circului de la Monte Carlo

0

Cine a fost la circul Globus din Bucuresti măcar la un spectacol nu este deloc surprins de performanţa de la Festivalul de Artă a Circului de la Monte Carlo!

Trupa de fete Almas a Circului Globus din Bucureşti a câştigat premiul Clovnul de Bronz la Festivalul de la Monte Carlo.

Acest eveniment se desfăşoară are loc între 20 şi 30 ianuarie 2011.

Cele 23 de acrobate române au concurat cu trupe de circ din Italia, China, Canada, Statele Unite ale Americii, Rusia, Germania, Franţa, Republica Cehă, Brazilia, Kazahstan.

Sursa: ziarero.antena3.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează