PREMIU pentru Rompetrol la Gala Active Citizens of Europe

0

Programul de implicare socială al Grupului Rompetrol “Împreună pentru fiecare” a fost premiat pe 17 octombrie în cadrul Galei Active Citizen of Europe Awards.

premiuCompetitia si conferinta aflata la cea de-a 22-a editie, organizata de Volonteurope si Chance for lifepentru prima data la Bucuresti, s-au desfasurat in contextul Anului European al Cetatenilor 2013 si a reunit peste 100 specialisti implicati in promovarea şi implicare democratică, a voluntariatului ca expresie a cetăţeniei active, drepturile omului şi justiţie socială în statele membre U.E.

Competitia a premiat voluntari, organizatii non-guvernamentale si companii implicate in proiecte de CSR din cele 28 de tari membre ale uniunii, iar castigatorii din acest au fost din Romania, Scotia, Portugalia, UK.

Juriul a apreciat continuarea investițiilor și implicarea Grupului Rompetrol în susţinerea unor proiecte complexe de mediu si sănătate, sustenabile, destinate comunităţilor locale, a promovării simţului civic, a voluntariatului şi a antreprenoriatului social. În cei cinci ani de existenţă a programului naţional “Împreună pentru fiecare”, compania a alocat peste 1 milion USD pentru implementarea a 86 de proiecte în domeniul protecţiei mediului şi al sănătăţii, influenţând în mod benefic viaţa a peste 250.000 persoane defavorizate.

Volonteurope este o retea internationala fondata in 1981 cu scopul de a promova valorile și principiilevoluntariatului, cetățeniei active și justiției sociale la nivel local, regional, național și european, în ​​statele membre ale Uniunii Europene și Consiliului Europei.

Mai multe despre premiile din acest an: www.volonteurope.eu/ace2013

1382066_10201476982465179_1280887799_n

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează