PREMIU pentru Rompetrol la Gala Active Citizens of Europe

0

Programul de implicare socială al Grupului Rompetrol “Împreună pentru fiecare” a fost premiat pe 17 octombrie în cadrul Galei Active Citizen of Europe Awards.

premiuCompetitia si conferinta aflata la cea de-a 22-a editie, organizata de Volonteurope si Chance for lifepentru prima data la Bucuresti, s-au desfasurat in contextul Anului European al Cetatenilor 2013 si a reunit peste 100 specialisti implicati in promovarea şi implicare democratică, a voluntariatului ca expresie a cetăţeniei active, drepturile omului şi justiţie socială în statele membre U.E.

Competitia a premiat voluntari, organizatii non-guvernamentale si companii implicate in proiecte de CSR din cele 28 de tari membre ale uniunii, iar castigatorii din acest au fost din Romania, Scotia, Portugalia, UK.

Juriul a apreciat continuarea investițiilor și implicarea Grupului Rompetrol în susţinerea unor proiecte complexe de mediu si sănătate, sustenabile, destinate comunităţilor locale, a promovării simţului civic, a voluntariatului şi a antreprenoriatului social. În cei cinci ani de existenţă a programului naţional “Împreună pentru fiecare”, compania a alocat peste 1 milion USD pentru implementarea a 86 de proiecte în domeniul protecţiei mediului şi al sănătăţii, influenţând în mod benefic viaţa a peste 250.000 persoane defavorizate.

Volonteurope este o retea internationala fondata in 1981 cu scopul de a promova valorile și principiilevoluntariatului, cetățeniei active și justiției sociale la nivel local, regional, național și european, în ​​statele membre ale Uniunii Europene și Consiliului Europei.

Mai multe despre premiile din acest an: www.volonteurope.eu/ace2013

1382066_10201476982465179_1280887799_n

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.