Premiu pentru romanul de fictiune scris de Domnica Radulescu, Statele Unite 2009

0

Încă un premiu pentru literatură pentru un român! Scriitoarea Domnica Rădulescu a primit premiul pentru ficţiune pe anul 2009 din partea Bibliotecii din Virginia pentru romanul „Trenul de Trieste”. Domnica Rădulescu este profesoară la Universitatea Washington and Lee.

carte2„Totodată, la anunţarea câştigătorului premiului pentru ficţiune pe 2009, Biblioteca din Virginia a precizat că Rădulescu spune o poveste despre o tânără care caută libertatea şi siguranţa în România sovietică a anilor ’70, care fuge în SUA pentru o nouă viaţă, umbrită însă de ceea ce a lăsat în urmă, şi care se întoarce la vârsta a doua pentru a recupera pământul ei din tinereţe.” potrivit Mediafax.ro

(foto Florin Ghindă)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează