Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PREMIU european pentru o afacere socială românească!

0

Proiectul RECICLETA e recunoscut si apreciat si peste hotare!

 

Suntem extrem de bucurosi ca un proiect romanesc, RECICLETA, a castigat premiul competitiei European Investment Bank – Social Innovation Tournament, categoria proiecte de mediu. La aceasta competitie au participat 224 de proiecte, din 24 de tari.Dorim sa utilizam acest premiu pentru extinderea proiectului si in centrul Bucurestiului, dar pentru aceasta mai avem nevoie de sustinere din partea companiilor care doresc sa sprijine astfel de proiecte de responsabilitate sociala.

recicleta desen

Alte 3 evenimente internationale la care RECICLETA a participat cu succes au fost:

 

În cei 4 ani de activitate, RECICLETA a colectat peste 215 tone de hârtie pentru reciclare, ceea ce reprezintă 3.225 de arbori salvați de la tăiere, iar 8 persoane cu probleme sociale au fost angajate de-a lungul timpului.

banner viitor plus

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.