Premiu de 20.000 $ daca esti student si ai o idee buna de business!

0

Veste buna daca esti student si ai o idee buna de business! High-Tech Business Plan Contest este pentru tine!

High-Tech Business Plan Contest este un concurs ce-si propune sa incurajeze spiritul antreprenorial al studentilor. Competitia solicita propuneri de afaceri bazate pe noi tehnologii sau solutii unice si  isi doreste promovarea inovatiilor pentru participanti, potrivit campusnews.ro

Ixia Romania continua colaborarea cu mediul academic si organizeaza High-Tech Business Plan Contest in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Catedra de Calculatoare din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare. Acesta reprezinta inca un pas in continuarea unei colaborari sustinute de 5 ani. „Relatia se bazeaza pe credinta noastra ca sprijinul acordat universitatilor va spori competitivitatea formarii tinerilor specialisti”, declara Teodor Ceausu, managerul operatiunilor locale Ixia.

Scopul proiectului este sa ii convinga pe studenti ca saltul de la o idee pana la demararea unei afaceri de tip start-up are nevoie doar de pasiune si planificare. „Concursul propune participantilor experiente unice, precum prezentarea competitiva a unui plan de afaceri si interactiunea directa cu manageri si antreprenori de top din Romania.. Ixia a deschis un laborator in incinta Facultatii de Automatica si Calculatoare Bucuresti in care se deruleaza proiecte de cercetare, oferim burse de studiu pentru elaborarea lucrarii de licenta, programe de internship, burse de cercetare in cadrul facultatii si multe altele”, sustine managerul operatiunilor locale Ixia.

Pentru a lua parte la concurs studentii trebuie sa depuna o scurta descriere a ideii de afacere pe site-ul concursului www.ixiacontest.ro pana pe 3 aprilie 2011.

Ixia este lider in domeniul echipamentelor si aplicatiilor de testare a retelelor IP, inclusiv in domeniul wireless.

About Ixia

Ixia is a leading supplier of converged network and application performance testing solutions for network equipment manufacturers, service providers, enterprises, and government agencies.

Ixia’s test and simulation platforms use powerful and high performance technology to design and validate a broad range of IP and 3G/LTE networking equipment.

Our solutions generate realistic, media-rich traffic to stress routers, switches, and converged network appliances. Ixia provides the most comprehensive solution for testing converged IP services from the wireless edge to the Internet core.
Mai multe informatii aici.

PS: Multumim Roxana pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează