Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiu de 20.000 $ daca esti student si ai o idee buna de business!

0

Veste buna daca esti student si ai o idee buna de business! High-Tech Business Plan Contest este pentru tine!

High-Tech Business Plan Contest este un concurs ce-si propune sa incurajeze spiritul antreprenorial al studentilor. Competitia solicita propuneri de afaceri bazate pe noi tehnologii sau solutii unice si  isi doreste promovarea inovatiilor pentru participanti, potrivit campusnews.ro

Ixia Romania continua colaborarea cu mediul academic si organizeaza High-Tech Business Plan Contest in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Catedra de Calculatoare din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare. Acesta reprezinta inca un pas in continuarea unei colaborari sustinute de 5 ani. „Relatia se bazeaza pe credinta noastra ca sprijinul acordat universitatilor va spori competitivitatea formarii tinerilor specialisti”, declara Teodor Ceausu, managerul operatiunilor locale Ixia.

Scopul proiectului este sa ii convinga pe studenti ca saltul de la o idee pana la demararea unei afaceri de tip start-up are nevoie doar de pasiune si planificare. „Concursul propune participantilor experiente unice, precum prezentarea competitiva a unui plan de afaceri si interactiunea directa cu manageri si antreprenori de top din Romania.. Ixia a deschis un laborator in incinta Facultatii de Automatica si Calculatoare Bucuresti in care se deruleaza proiecte de cercetare, oferim burse de studiu pentru elaborarea lucrarii de licenta, programe de internship, burse de cercetare in cadrul facultatii si multe altele”, sustine managerul operatiunilor locale Ixia.

Pentru a lua parte la concurs studentii trebuie sa depuna o scurta descriere a ideii de afacere pe site-ul concursului www.ixiacontest.ro pana pe 3 aprilie 2011.

Ixia este lider in domeniul echipamentelor si aplicatiilor de testare a retelelor IP, inclusiv in domeniul wireless.

About Ixia

Ixia is a leading supplier of converged network and application performance testing solutions for network equipment manufacturers, service providers, enterprises, and government agencies.

Ixia’s test and simulation platforms use powerful and high performance technology to design and validate a broad range of IP and 3G/LTE networking equipment.

Our solutions generate realistic, media-rich traffic to stress routers, switches, and converged network appliances. Ixia provides the most comprehensive solution for testing converged IP services from the wireless edge to the Internet core.
Mai multe informatii aici.

PS: Multumim Roxana pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.