Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate. Prelungire termen limita – 7 decembrie 2016

0

Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate

 Prelungire termen limita – 7 decembrie 2016

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) informeaza studentii si absolventii romani care au studiat in strainatate in anul universitar 2015-2016 ca termenul limita de inscriere in concursul “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” va fi extins pana miercuri, 7 decembrie 2016, ora 23.59 EET (ora Romaniei).

gala-lsrs-2017

In acest interval, studentii romani cu rezultate exceptionale in strainatate se pot inscrie in concurs prin completarea formularului de pe site-ul http://bit.ly/galalsrs2017concurs. De asemenea, LSRS ofera tuturor celor care cunosc studenti cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoasterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe http://bit.ly/galalsrs2017recomandari

Candidatii pentru categoria „Studentul Roman Erasmus al Anului” vor fi nevoiti sa descarce, completeze si ataseze formularul de candidatura „Call for Applications Erasmus” (se va descarca de pe http://bit.ly/galalsrs2017concurs). Pentru informatii suplimentare legate de Concurs cei interesati sunt rugati sa trimita un email la adresa studentulanului@lsrs.ro

Desemnarea castigatorilor va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, eveniment ce se va desfasura in data de 5 ianuarie 2017 la Palatul Parlamentului. Toti cei interesati sa ia parte la aceasta seara de Gala sunt invitati sa isi rezerve un loc prin completarea formularului de inscriere disponibil pe  http://bit.ly/GalaLSRS2017inscriere

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.

Cea de-a opta editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate marcheaza in acelasi timp aniversarea a opt ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal sa ofere studentilor romani din strainatate un cadru de dialog si recunoastere prin sustinerea intereselor acestora si promovarea meritelor lor in societatea romaneasca actuala. LSRS incurajeaza pastrarea legaturii cu Romania si promovarea unei imagini pozitive a tarii noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelenta si profesionalism.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati http://gala.lsrs.ro

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.

LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.

Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.