Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premii în valoare de 5000 euro pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor Let`s Do It, Romania!

0

Let’s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari

Premii și evenimente speciale pe bicicletă pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor

Pe 24 septembrie va avea loc o nouă Zi de Curățenie Națională „Let`s Do It, Romania!. Românii din toate județele sunt invitați să raporteze zone cu deșeuri și să contribuie la Harta Deșeurilor, un instrument unic în România, pe baza căruia voluntarii vor ieși la curățenie.

Aplicatia LDIR

Cum poți contribui la Harta Deșeurilor:

1. Descarcă gratuit aplicația de mobil „Let`s Do It, Romania!, disponibilă pentru IPhone și Android, și raportează zone cu deșeuri până pe 5 septembrie. Cei mai harnici cartatori pot câștiga premii în valoare totală de 5.000 euro: 1 aparat foto DSLR, 3 biciclete, 3 smartphone-uri 4G, 3 trotinete electrice, 4 trotinete simple, 5 brățări de fitness, 5 acumulatori solari, 10 bricege multifuncționale, 41 rucsacuri. Regulamentul competiției se găsește pe www.letsdoitromania.ro.

1. Participă la evenimentele Let’s Bike It! În perioada 27-28 august si 3-4 septembrie, bicicliștii din București și din țară se strâng pentru a descoperi și a raporta zonele cu deșeuri, cu ajutorul aplicației de mobil „Let`s Do It, Romania!. Înscrie-te acum alături de echipa ta și poți câștiga premii atractive pentru pasionații de pedalat. În țară, sunt evenimente confirmate în Vrancea (27-28 august), Brăila și Galați (3-4 septembrie), Prahova (3-4 septembrie), Iași (3-4 septembrie), Gorj (3-4 septembrie), Vaslui (27-28 august, 3-4 septembrie).

Toate mormanele cu deșeuri raportate vor fi încărcate online în Harta Deșeurilor, pentru a fi curățate pe 24 septembrie. Înscrierile la acțiunea de curățenie pot fi făcute aici.

Vizual competitie cartare

Date cheie pentru Ziua de Curățenie Națională „Let`s Do It, Romania!„:

18 iulie – 30 august – stabilirea echipelor locale de organizare

18 iulie –5 septembrie – cartarea mormanelor de deșeuri prin intermediul aplicației „Let`s Do It, Romania!” și realizarea Hărții Deșeurilor

1 august – start înscrieri la Ziua de Curățenie Națională pe www.letsdoitromania.ro

5 septembrie – start alocare mormane de pe Harta Deșeurilor prin aplicația “Let`s Do It, Romania!“ și pe www.letsdoitromania.ro

Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România.

Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației „Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

http://www.letsdoitromania.ro / http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Despre autor

avatar

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala. Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.