Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PREMIERA: Primul spectacol de teatru cu decor virtual, creat 3D: „Hotii de Frumusete”, Pascal Bruckner

0

Pascal Bruckner vine in Romania la premiera „Hotii de Frumusete”, spectacol realizat dupa celebrul roman al acestuia / 25, 26 ianuarie 2013

Decor este virtual, creat 3D

In premiera mondiala se realizeaza un spectacol de teatru dupa HOTII DE FRUMUSETE, romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner.

Premiera Oficiala va avea doua reprezentatii, in prezenta autorului: 25 ianuarie, ora 20 si 26 ianuarie, ora 18.30 la Teatrul Evreiesc de Stat.

Pascal Bruckner despre Chris Simion

“Chris este un regizor cu talent si cu intuitie. Stie mereu sa extraga din romanele pe care le monteaza ceea ce este necesar pentru sufletul omului contemporan. Ii sunt alaturi de 14 ani, de cand a montat “Copilul Divin”. Am incredere in ceea ce simte si in ceea ce vede intr-un text si asta imi garanteaza succesul spectacolelor ei. Ii tin pumnii pentru “Hotii de frumusete” pentru ca este un proiect la care lucreaza de 8 ani si stiu cat de important este pentru un creator sa primeasca raspunsul pe care il asteapta din partea publicului sau. ” ( Pascal Bruckner)

Chris Simion despre “Hotii de frumusete”

“In fiecare dintre noi exista un hot de frumusete. Si in fiecare dintre noi exista un moment in care acest hot isi da cagula jos si se intreaba: “Cand incepi sa te nasti cu adevarat? Exista tinerete vesnica? Ce inseamna prietenia si tradarea? Furand frumusetea altei persoane reusesti sa fii fericit? Poti sa iubesti pe cineva cu adevarat?”
La 20 de ani frumusetea este o evidenta, la 50 o recompensa , la 70 un miracol. Frumuseţea îi dă unei fiinţe omeneşti statutul unei opere de artă, dar un fleac o poate transforma pe regina de ieri, intr-o zdreanta.
Povestea hotilor de frumusete este povestea faptelor noastre, a fricilor, a frustrarilor, povestea a ceea ce simtim, a ceea ce intelegem.” ( Chris Simion)

 

Echipa proiectului HOTII DE FRUMUSETE:

 

Actori: Florin Zamfirescu, Ioana Pavelescu, Medeea Marinescu, Stefana Samfira, Radu Micu, Ionut Niculae.

Scenografia: Adina Mastalier

Dramatizarea si regia artistica: CHRIS SIMION

Echipa filmare videoproiectie: Regie: Liviu Craciun; Operator: Dragos Hanciu; Sunet/montaj: Diana Radulescu, Alexandra Furdui. Asistent locatie: Robert Braga.

Miscare scenica: Irina Strungareanu. Asistent regie: Silvia Dumitrache

Suport tehnic & grafica video: 360 Revolution

 

O productie Fundatia Compania de Teatru D’AYA.

Hotii de frumusete

 

Partenerii proiectului: Tuca, Zbarcea & Asociatii, E.ON, Lafarge Romania, Best Pharma, Rotary Construct, 360 Revolution. Parteneri media: Radio Guerrilla, 24 FUN.

Mentiune: Scenografia spectacolului aduce o inovatie pentru teatrul din Romania. Este primul spectacol de teatru realizat pe o scena romaneasca unde o mare parte din decor este virtual, creat 3D si redat de o tehnologie de ultima generatie asigurata de 360 Revolution. Pe scurt…primul spectacol unde tot decorul incape pe un CD.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.