Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pregateste-te sa iti pui in valoare calitatile in proiecte in Africa!

0

Eşti pregătit pentru experienţa vieţii tale?

Cine eşti tu?
Tu eşti o persoană deschisă la minte, flexibilã şi motivată în a aduce ceva bun celor din jurul tãu. Eşti interesat în a ajuta copiii şi tinerii cu nevoi speciale şi din medii diverse. Eşti nerăbdător să dobândeşti noi experienţe din activitãţi n econvenţionale.

Cine suntem noi?
Noi îţi scriem dintr-un centru şcolar din Danemarca, unde sunt pregătiţi voluntari pentru proiecte în Mozambic şi Malawi. Suntem situaţi în partea de vest a peninsulei şi dacă vrei să ne vizitezi virtual campusul, te invităm să accesezi www.tvind.dk.

Ideea
Programul Instructor pentru Dezvoltare (DI) este o şansã unică de a studia şi munci împreună cu oameni din toată lumea. Vei avea şansa să călătoreşti şi să cunoşti noi culturi şi, bineînţeles, să îi ajuţi pe cei mai puţin norocoşi. În Danemarca, îi vei ajuta pe tinerii cu nevoi speciale care au avut parte de un început dificil al vieţii lor, iar în Africa vei putea să contribui la lupta împotriva sărăciei şi a bolilor.

HUMANA People to People derulează momentan aproximativ 350 de proiecte în ţări din partea de sud a Africii, iar acum ai posibilitatea de a face parte din ele.

Programul…
Programul durează 26 de luni, după cum urmează:
–    Primele 12 luni sunt dedicate studiilor şi strângerii banilor de care ai nevoie pentru a pleca în Africa. Această perioadă se desfăşoară în Danemarca.
–    Următoarele 12 luni sunt dedicate proiectului pe care îl alegi. Pe parcursul celui de-al doilea an te vei afla în Africa, ducându-ţi la bun sfârşit planurile.
–    Mai rămân exact două luni de zile pentru ca tu să poţi împărtăşi din experienţa cumulată cu alţi viitori DI, care abia fac primii paşi.

Cât mă costă?
Voluntarii primesc pe parcursul întregului program bani de buzunar din economiile făcute muncind în Danemarca. De asemenea, costurile de acomodare sunt achitate din acelaşi buget.
Singurele costuri pe care trebuie să le suporţi sunt: taxa de înrolare: 4000 DKK (aprox. 530 euro), transportul în Danemarca şi participarea la Preparatory Weekend.

Eşti curios ce e un Preparatory Weekend?
Scrie-ne atunci la: info@tvind.dk (persoana de contact: Ioana Zvâc) sau sună-ne la +4521124360 şi îţi vom explica tot ce ai nevoie să ştii pentru a te înrola în acest program.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.