„Politist adjectiv” face valuri la Canees!

0
‘Politist adjectiv’, filmul lui Corneliu Porumboiu, da peste cap critica de la Cannes. „Politist, adjectiv”, filmul lui Corneliu Porumboiu, prezentat, vineri, la Cannes, este numit de criticul de film Nigel Andrews, in cotidianul Financial Times, „probabil cel mai bun film, care da peste cap prognosticurile, desi a fost prezentat in afara competitiei”.
„Din tara care ne-a adus filmul castigator al Palm d’Or in 2007, „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, vine acum o alta opera de arta. Scenaristul si regizorul Corneliu Porumboiu s-a jucat inspirat cu formatul procedural din politie, iar scenele de realism, cand politistul erou jucat de Dragos Bucur urmareste o banda de tineri care vand droguri, fac loc unui dialog culminant in biroul sefului de politie”, comenteaza criticul in Financial Times. Continuarea pe 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează