Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PlayStation încurajează lupta împotriva noului coronavirus și anunță inițiativa „Play At Home”

0

PlayStation încurajează lupta împotriva noului coronavirus și anunță inițiativa „Play At Home”, ce constă în 2 componente:

Pentru a promova divertismentul în confortul propriei locuințe, începând cu 16 aprilie, PlayStation oferă gratuit jocurile în variantă digitală UNCHARTED: The Nathan Drake Collection și Journey.

Pentru a susține dezvoltatorii independenți de jocuri în această perioadă dificilă, Sony a alocat un fond de 10 milioane de dolari.

Detalii aici: https://play.st/2VvxVTQ

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.