Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Plantăm fapte bune în România” se mobilizează cu încredere și cu energie și oferă sprijin organizațiilor civice care activează în domeniul transparenței decizionale

0

Adevăr, Dreptate, Respect și Comunitate

unnamed

Guvernul României a adoptat Ordonanța de Urgență prin care modifică codurile penale, în ciuda semnalelor negative transmise de către judecători, procurori, cetățeni și organizații ale societății civile.

Abuzul din 31 ianuarie se poate prelungi în orice domeniu: educație, mediu și biodiversitate, antreprenoriat, artă, cultură și sănătate.

„Plantăm fapte bune în România” se mobilizează cu încredere și cu energie și oferă sprijin organizațiilor civice care activează în domeniul transparenței decizionale.

Valorile noastre – Adevăr, Dreptate, Respect și Comunitate, precum și Misiunea noastră  – Să creştem şi să protejăm păduri în România, ne determină să luăm atitudine. Atunci când statul de drept este atacat, nici noi, societatea civilă nu avem cum să ajutăm mediul înconjurător. De aceea ieșim în stradă!

Avem 9 zile, România, să schimbăm situația!
Să ne mobilizăm!

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.