Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Plantăm fapte bune în România” are suţinerea COSMOTE

0

În 2012 „Plantăm fapte bune în România” va extinde acţiunile de împădurire în cele 5 judeţe în care a organizat împăduriri şi va căuta terenuri noi pentru acest scop. Pentru o comunicare eficientă şi de calitate cu echipele de voluntari, compania COSMOTE România a pus la dispoziţia organizatorilor mişcării pachete de comunicare constand în 17 de cartele FROG şi 150 vouchere de reîncărcare (6 euro credit fiecare).

Ca actor responsabil în societate, COSMOTE şi-a propus crearea unui viitor mai verde, implicându-se în mai multe iniţiative ce vizează protecţia mediului. Contribuţia COSMOTE România în acest caz va facilita comunicarea între membrii echipei de organizare ai „Plantăm fapte bune în România” din Bucureşti cât şi din judeţele Argeş, Ialomiţa, Mureş, Timiş şi Satu Mare.

„Astfel, în 5 judeţe, tinerii noştri colegi îşi vor putea duce la capăt munca în beneficiul comunităţii până la sfârşitul anului, în pofida tensiunilor din ţara noastră. Mulţumim COSMOTE pentru sprijinul acordat şi le urăm tuturor colegilor noştri răbdare şi putere de muncă!” au declarat organizatorii iniţiativei.

 

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.