Pista de biciclete dintr-un oras romanesc pana la granita!

0

O veste foarte interesantă pentru bicicliștii din Vestul țării! Unul din cele mai interesante proiecte transfrontaliere care urmează să fie implementat în Banat este construirea unei piste de biciclete pe digul canalului Bega, anunță Adevărul.ro

Pista se va construi din Timişoara până la graniţa cu Serbia.

Proiectul european în valoare de aproximativ 2,3 milioane de euro a demarat în luna martie, iar până la sfârşitul lunii septembrie 2014, ar trebui să putem pedala pe malulul Begăi, până la frontiera cu Serbia. Pista de biciclete va avea o lungime de 37 de kilometri, de la Podul Modoş până la graninţă, trecând prin trei localităţi: Sânmihaiul Român, Uivar şi Otelec.

Citeste mai mult: adev.ro/mtbtwy

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează