Pictorul roman Romeo Niram a fost decorat in Spania

0

Un pictor român a fost decorat de Garda Regală Spaniolă.

„Garda Regală Spaniolă, Reales Tercios, l-a decorat pe pictorul român Romeo Niram pentru meritele sale în promovarea culturii spaniole.

spaniaRomeo Niram, care deţine o galerie de artă în Spania, este membru al Gărzii Regale de la începutul acestui an. La reuniunea anuală a Gărzii Spaniole, în cadrul căreia sunt decoraţi membrii care au avut merite deosebite în activitatea profesională în slujba regelui şi familiei regale, pictorul român a fost invitat de onoare.” Mai multe informaţii pe realitatea.net

(Foto Florin Ghindă, Spania 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează