Piata fructelor si legumelor romanesti cultivate bio creste an de an cu 20%!

0

Vesti bune pentru agricultura bio! Piata fructelor si legumelor cultivate fara ingrasaminte chimice creste an de an cu 20%, scrie incont.ro.

Numai in 2011, fermierii au trimis la export peste 200.000 de tone de produse ecologice, iar profiturile s-au dublat.

Romania exporta peste 90% din produsele sale ecologice (cereale, ulei, miere de albine, produse lactate, legume, fructe , vinuri) catre tari ca: Germania, Austria, Olanda sau Danemarca.
Sursa: contul de Facebook Efectul-Pygmalion.
Vezi VIDEO sursa Pro TV.


Romanii s-au specializat in agricultura bio. Fermierii au exportat 200.000 de tone de produse ecologice si si-au dublat profiturile VIDEO pe www.incont.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează