Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 650 termoscannere de trafic mare, instalate anul acesta

0

Eutron aduce în România cele mai avansate tehnologii pentru măsurarea temperaturii individuale a persoanelor

Peste 650 termoscannere de trafic mare, instalate anul acesta

04 decembrie 2020 – Echipamentele și tehnologiile de scanare a temperaturii reprezintă o soluție de ultimă generație pentru controlul rapid al temperaturii corporale în vederea prevenției răspândirii COVID-19. Din luna martie și până în prezent, compania românească Eutron a adus și instalat în România peste 650 termoscannere ThermoMetricon, de trafic mare de persoane. Echipamentele pentru măsurarea temperaturii au fost instalate Aeroportul Otopeni, Școlile din Sectorul 6 al Capitalei, Urgent Cargus, Mall Băneasa, Kaufland, Mall Liberty, IKEA Băneasa, IKEA Pallady și în alte puncte cu trafic mare de persoane.

Sistemele de măsurare și verificare a temperaturii individuale a angajaților, vizitatorilor, cumpărătorilor, clienților, pacienților reprezintă una măsurile eficiente care au fost implementate cu succes în România cu ajutorul companiei Eutron. Produsele aduse la noi în țară folosesc unele din cele mai avansate tehnologiile disponibile și se bazează pe senzori infraroșu, senzori termici și camere video care măsoară temperatura corporală a fiecărei persoane și avertizează depășirea pragurilor setate ca normale.

Noua realitate generată de pandemia Covid-19 ne obligă să ne adaptăm obiceiurile și comportamentul conform unor noi reguli, care cel mai probabil unele vor deveni permanente în viața noastră de zi cu zi. Pentru Eutron schimbarea a venit într-un mod firesc. Odată cu declanșarea pandemiei am încercat să identificam necesități pe care să le transformăm în oportunități de business și care să ne ajute să avem grijă de noi, de angajații noștri cât și de comunitate. Așa a luat naștere această nouă ramură de business dedicată prevenției COVID-19. Ne bucurăm că putem ajuta comunitatea în lupta cu acest virus și în același tip că putem oferi angajaților noștri siguranța și confortul de care avem cu toții atâta nevoie, în această perioadă dificilă.”, a declarat Dan Țone, CEO Eutron.

În ultimele două săptămâni, 18 noi termoscannere ThermoMetricon au fost instalate la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, Centrul Comercial SIR.

Eutron propune șase sisteme bazate pe aceste tehnologii de măsurare a temperaturii, diferențiate prin modul de preluare a temperaturii persoanelor și a recomandărilor vi-a-vis de eficiența folosirii lor în anumite spații: sistem Mobil Măsurare Temperatură Persoane – K3, sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane – AT310, sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane cu Recunoaștere Facială și Prezență Mască – GQ-1081, sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari – ThermoMetricon, scanner Mobil Măsurare Temperatură Persoane – ThermoScanner și sistem Video Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari – Hikvision.

În completarea portofoliului de soluții de luptă împotriva COVID 19, Eutron a adus în România o serie de soluții tehnice de dezinfectare a produselor și suprafețelor, folosind generatoare de ioni de plasmă. De exemplu, acum se pot dezinfecta hainele, pantofii și accesoriile, care se probează în magazine, înainte de a le repune pe raft, dar și obiectele mici precum ochelari, ceasuri, bijuterii, telefoane și altele similare, în cabinete special concepute pentru magazine specializate sau pentru orice organizație unde se dorește dezinfectarea uniformelor, echipamentelor de lucru, protecție sau altele similare. Dat fiind contaminarea cu SARS-COV2 a bancnotelor, dovedită de studiile de specialitate, soluțiile de dezinfectare a bancnotelor folosind incinte cu generatoare de ioni de plasmă în care se amplasează mașinile de numărat bancnote, reprezintă o soluție inovativă și foarte eficientă pentru zonele în care se numără cantități mari de bancnote precum, bănci, magazine, societăți de curierat, casierii, etc.

Despre Eutron:

Eutron este o companie românească prezentă pe piața de peste 26 de ani. Obiectivul Eutron este acela de a oferi celor peste 3000 de clienți din retail, finanțe-bănci, sănătate, producție sau logistică și alte industrii, un portofoliu unic și complet de soluții, produse și servicii care să răspundă cerințelor permanente ale acestora. Eutron furnizează soluții tehnologice personalizate și asigură suportul tehnic și service pentru soluțiile livrate, prin rețeaua sa proprie de centre zonale de service, prezentă în 26 orașe, asigurând pentru orice client, acoperire națională.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.