Peste 60 000 de vizite in primele doua zile ale evenimentului virtual Angajatori de TOP

0

Cel mai mare targ de cariera din Romania continua online pana maine, 27 aprilie pe www.hipo.ro 

Cel mai mare eveniment de cariera Angajatori de TOP continua online pana maine, 27 aprilie pe www.hipo.ro Peste 3000 de oportunitatile de cariera sunt deschise in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj Napoca si Brasov dar si in alte orase. Tot ce trebuie sa faca un candidat care intra pe www.hipo.ro, portalul care gazduieste evenimentul, este sa isi creeze un cont si un CV pentru a putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP.

Pana in acest moment Angajatori de TOP virtual a inregistrat 61 185 de vizite atat din partea persoanelor cu experienta, dar si a candidatilor entry-level, studentilor si absolventilor. In ceea ce priveste provenienta vizitelor situatia este urmatoare: 57918 vizite din Romania, iar 3267 vizite din afara tarii. Cei mai multi candidati au intrat din tari precum Marea Britanie, Germania, SUA si Franta.

In ceea ce priveste repartizarea vizitelor la nivelul Romaniei, 50% dintre cei care au vizitat evenimentul sunt din Bucuresti, in timp ce 50% sunt din alte orase, printre care cele mai bine reprezentate sunt: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov si Ploiesti.

Evenimentul online Angajatori de TOP le permite persoanelor in cautarea unui job sa discute cu specialistii in recrutare si sa aplice la job-urile oferite de angajatori din toata tara. „O facilitate apreciata de candidati este optiunea de a discuta live cu specialisti de resurse umane. Cele mai frecvente intrebari adresate in primele doua zile ale evenimentului au fost in legatura cu oportunitatile de cariera si competentele urmarite de angajatori dar si in legatura cu procesul de selectie” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Angajatori de TOP.  

Printre companiile care au deschise pozitii in cadrul evenimentului virtual Angajatori de TOP amintim: Oracle Romania, Philip Morris Trading, HP, Schneider Electric, PepsiCo, McDonald’s Romania, Stefanini, Thales Systems, Star Storage, Emerson, Webhelp, NoBug, Genpact, Continental, Schaeffler Technologies, Emag, Netop, King, Voxility, Hilti Romania, Misys, Renault Romania, Macadamian, Leoni Wiring Systems, Adecco, Brainspotting, Namco Bandai Romania, Ericsson, L’Oréal Romania, JTI, Unilever, Cosmote, HTSS – High Tech Systems&Software, Freescale Semiconductor, Veo Finance, Intel.

Accesul la evenimentul virtual Angajatori de TOP este posibil 24h din 24h pana sambata, 27 aprilie, pe www.hipo.ro  iar sesiunile de interactiune cu o parte dintre companii se vor realiza in intervalul orar 10.00 – 17.00

Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro 

Evenimentul este sustinut de partenerii media: TV City, Wall-street, Cariere, Studentul.info, StartUB, RegieLive, Webdigital, Romania Pozitiva, Ziare.com, PortalHR, PCWorld, Mobzine.ro, IT Channel, Educativa, Comunicate de presa.ro, IQads, Studentie.ro, ComputerWorld, Catalog Cursuri, Campus Cluj, Business24, Bestresource, Balaur.ro, 9AM.

Targ Virtual Exterior

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.