Peste 500 de burse disponibile

0
Peste 500 de burse disponibile la RIUF
Stim ca ai nevoie de sprijin financiar pentru a-ti fi mai usor la studii, asa ca iti aducem la targ peste 50 de universitati internationale, care vor veni cu 500 de oferte de burse pentru studiul in strainatate!
Daca vrei sa studiezi la nivel de master, de doctorat, sa faci un program de cercetare sau un curs de limba in Germania, DAAD iti pune la dispozitie peste 100 de burse pentru anul academic 2013-2014. Poti sa afli mai multe la standul DAAD de la RIUF sau in aceasta descriere. De asemenea, vei descoperi mai multe oferte de burse la standul Campus France, al Comisiei Fulbright sau la standurile universitatilor participante.
In plus, poti sa gasesti programe cu taxe de scolarizare 0(in Suedia sau Danemarca) sau la costuri foarte accesibile (in Franta sau Germania).
In alte state (precum Marea Britanie sau Olanda) poti accesa si imprumuturi guvernamentale, care acopera 100% din taxele de scolarizare. Acestea sunt disponibile tuturor studentilor din UE si vor fi platite de catre tine ulterior.
Inca mai stai pe ganduri?

Nu rata prezentarile de la RIUF!
Workshop-urile RIUF sunt o oportunitate aparte. Datorita numarului limitat de participanti, interactiunea este mai bogata si poti chiar sa te faci remarcat in procesul de aplicare.
La workshop-uri poti afla informatii mai bogate decat ai obtine printr-o simpla vizita la stand si care te vor ajuta sa iei o decizie informata despre studiul in strainatate.
Mai mult, este unica ta ocazie
sa le adresezi intrebari reprezentantilor Harvard University, Imperial College London si Hong Kong University of Science and Technology, care vor sustine prezentari despre studiul la o universitate de prestigiu din lume, care ar putea fi candva chiar facultatea la care esti student :).
Lista workshop-urilor va fi disponibila pe site incepand din data de 11 octombrie. Inscrie-te pentru a-ti asigura locul la eveniment!

Universitatile de top vin in Romania
 
RIUF este singurul eveniment la care sunt prezenti reprezentanti ai universitatilor de top si romanii care studiaza la aceste facultati.
Harvard, Oxford, Imperial College London, King’s College London si The Hong Kong University of Science and Technology vin sa raspunda intrebarilor tale despre procesul de aplicare la o universitate de top, facilitatile si sprijinul financiar de care te poti bucura dupa ce esti admis.
Afla aici cu cine te mai poti intalni la eveniment!

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.