Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 400 de cursanți înscriși la prima sesiune de cursuri online pentru copii, adolescenți și adulți organizată de Shakespeare School

0

Într-o perioadă plină de provocări, la prima sesiune de cursuri de vară online organizată de Shakespeare School, care va începe în data de 22 iunie, s-au înscris peste 400 cursanți din toată țara. Cursanții care fac categoriile de vârstă – copii, adolescenți și adulți – sunt dornici să învețe engleza de acasă, după o metodă originală ce ține cont de Teoria Inteligențelor Multiple.

Prin lansarea cursurilor de vară online, Shakespeare School oferă această oportunitate nu doar cursanților pasionați de limba engleză care frecventau cursurile premium în cadrul celor 4 centre din București, înaintea declanșării perioadei de urgență, ci tuturor celor din întreaga țară, care vor o experiență de învățare excepțională și unică.

Am fost plăcut surprinși să descoperim interesul masiv la nivel național pentru participarea la cursurile de limba engleză organizate de Shakespeare School. Ne-a bucurat faptul că există o atât de mare deschidere și preferință pentru metoda de predare de la Shakespeare School. De asemenea, am fost plăcut impresionați să observăm deschiderea de care a dat dovadă un număr atât de mare de persoane din toate categoriile de vârstă de a ține pasul cu progresul tehnologic. Așadar, ne bucurăm să lansăm acest proiect la nivel național, oferind tuturor posibilitatea de a învăța engleza SMART de acasă”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Cursurile online de engleză, o reală oportunitate în România acum

În 2020, cursurile online de limba engleză au devenit o necesitate și o adevărată oportunitate în România. Există un apetit considerabil crescut pentru învățarea limbii engleze în mediul virtual în rândul copiilor, al tinerilor și al adulților dornici să adauge cunoașterea acestei limbi de circulație internațională în portofoliul lor.

Acest lucru este dovedit și de rezultatele obținute în cadrul ultimelor sondaje realizate de Shakespeare School la nivel național:

  • 75% dintre adulți consideră cursurile online de limba engleză destinate lor utile și necesare în această perioadă

  • 65% dintre părinți sunt interesați de cursurile online de engleză generală pentru copii și adolescenți

  • 42% dintre respondenți sunt interesați de oportunitatea de a participa la cluburi de conversație, care să se desfășoare în mediul virtual, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză

  • 31% dintre părinți consideră cursurile online de pregătire pentru examenele Cambridge necesare în contextul actual

Cursurile online de limba engleză reprezintă o idee foarte bună, acestea fiind 100% necesare în această perioadă în care devenim tot mai activi online. Rapiditatea cu care echipa Shakespeare School s-a adaptat la mijloace și metode tehnologice de predare și felul în care au reușit să adopte strategii didactice noi sunt avantajoase pentru cursanți. Acum putem beneficia la nivel național de flexibilitatea care caracterizează procesul de învățare online și ne putem bucura de obținerea celor mai bune rezultate, fără a irosi timp prețios cu deplasările.este concluzia respondenților care au participat la aceste sondaje de percepție.

Ceea ce ne place la cursurile online Shakespeare School este faptul că învățăm engleza într-un mod foarte plăcut. Profesorii folosesc metode interactive, atractive și foarte cool, adaptate vârstei cursanților. Online ne întâlnim cu prietenii și, împreună, învățăm limba engleză prin activități eficiente și distractive. Metoda originală de predare și atmosfera prietenoasă ne fac să așteptăm cu nerăbdare o nouă ședință SMART de limba engleză online – marca Shakespeare School”, spun cursanții care au descoperit deja atmosfera inedită de la cursurile online Shakespeare School.

Vara aceasta, cursurile online de limba engleză reprezintă ocazia ideală pentru a face o călătorie lingvistică în jurul lumii virtuale, din orice locație din țară. Cele patru sesiuni de cursuri online de limba engleză organizate de Shakespeare School au următoarele date de început: 20 iunie, 6 iulie, 20 iulie si 3 august 2020.

* * *

Despre Shakespeare School

În cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanți au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, devenit Gold Preparation Centre în 2020. În cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Moșilor, Victoriei și Brâncoveanu), Shakespeare School reușește în fiecare an să obțină 97% rată de satisfacție, în rândul părinților, pentru serviciile oferite. Copiii învață engleza de plăcere la Shakespeare School alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți. Mai multe informații despre Shakespeare School puteți descoperi pe site-ul shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.