Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1,104,650 USD strânși de către membrii cluburilor Rotary pentru a ajuta spitalele în lupta cu COVID-19

0

Membrii Rotary din România și Republica Moldova sar în ajutorul comunităților locale în lupta împotriva COVID-19 și strâng fonduri. Până în prezent, ei au reușit să strângă peste  1,104,650 USD pentru donații către spitale și achiziționarea de echipamente medicale.

Rotarienii din cele două țări susțin de mult timp comunitățile în care activează printr-o serie de proiecte de acțiuni de voluntariat. Cel mai cunoscut proiect este Salvați Inima unui Copil.

Membrii Rotary din întreaga lume iau măsuri pentru a îmbunătăți comunitățile lor. Ei contribuie cu timpul, energia și pasiunea lor de a derula proiecte semnificative și durabile care promovează pacea, combate bolile, furnizează apă curată, ajută mamele și copiii, sprijină educația și cresc economiile locale.

Prioritatea principală a Rotary este eradicarea globală a poliomielitei. Rotary și-a lansat programul de imunizare cu poliomielită, PolioPlus, în 1985, iar în 1988 a devenit un partener de frunte în Inițiativa Global Polio Eradication, alături de Fundația Bill & Melinda Gates.

Despre Rotary

Rotary reunește o rețea globală de lideri comunitari dedicată abordării celor mai presante provocări umanitare din lume. Conectăm 1,2 milioane de membri din peste 35.000 de cluburi Rotary din aproape fiecare țară din lume. Serviciul lor îmbunătățește viețile atât la nivel local cât și internațional, de la ajutorarea celor nevoiași în propriile comunități la o lume fără poliomielită.

Accesați rotary.org și endpolio.org pentru mai multe despre Rotary și eforturile globare de eradicare a poliomielitei. Pentru a fi la curent cu proiectele cluburilor din România și Republica Moldova dedicate luptei împotriva COVID-19 accesați rotary2241.org  Veți găsi în atașament newsletter-ul Districtului nostru cu informații referitoare la proiectele noastre din ultimele săptămâni.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.